Eliflerceee Arkadaslar boza, salep, keten tohumlu yogurt ve ac karnina elma tabi birde bol su. Ben bunlarn cok faydasini gordum. Bebegimi emzirirken gogsum dolu yada bos olsn sagiyorum.onunda cok etkisi war ama bebej emerken sagmak cok daha etkili.
Ayazbilge Ben İbrahim saraçoğlunun incir havuç kürü nü yaptım ondan sonra sütüm arttı birde iki günde bir promalt içiyorum dut kompostosu
Durumrv Günde en az 3 litre su 🧊uyku 🤱ve dinlenmek 💁♀️ Sütü artırır.. diger tüm besinlerde kalitesini belirler .. tabi Bazen 3 litre su icmeye bile hali olamayanlar 🤷♀️ En önemlisi Annesi yakın olanın sütü 💦💦💦💦😂
bsratoprak E bebekteki süt artırıcı içeceği öneririm tadı pekmez gibi biraz şekerli geliyor çok aşırı içmiyorum ama arada azaldığını hissettiğimde içiyorum öneririm
SeyhanEge Arincanim04 biraz geç oldu ama yedim onuda şuan boza içiyorum rezene humana kayısı kompstsu herşey ve 20 gündür falan emziremiyorum süt damla damla geldiği için emmiyor artsa mesela zararı olur mu beklediği için artık emzirme yaramaz bebeğe diyorlar
Annecikoldum Herkese merhaba 14 aydır emziriyorum yaklaşık ilk 6 ay süt yapacak şeyler tüketmeye hep gayret ettim daha sonrasında normal günlük hayatımda yediğim şeyler yedim hep hiç sütüm için ayrı bir şey yapmadım yapmıyorum sizler sütten kesene kadar mı devam ettiniz ? Sütün kaliteli olup olmadığı nasıl anlaşılır? Bir de meme de uyumayı nasıl kesicem sizler nasıl kendi kendine uyumasını hallettiniz?
HulyaG Ben Humana kimyonlu rezene çayı, koska tahin helvası , tahinpekmez karışımı ve havuç ayrıca bol su ve uyku tavsiye ediyorum
Ozlem4224 Amineyusufmuhammed instagramdan emzirme danışmanları var onlarla iletişime geçebilirsiniz çok tatlı ve samimi insanlar üstelik bu işi de ücretsiz yapıyorlar
laleninannesi Ozlem4224 aynı durumdan şikayetçiyim varsa bende öğreniyim emen bir bebek ama sütüm azalmaya başladı ne yapıcam 😔
Bernaacarr Bende aynı şekilde helva, Rezene çayı pekmez kullanıyorum :) ama üstün kalıtesını arttırmak için vitamın önerisini arıyorum yardımcı olabilecek var mi :) ımoomlatte dışında
Ayazbilge Bebekim dediğim gibi incir havuç kürü yaptım dut kurusu kompostosu içiyorum iki güne birde promalt isterseniz kürün yapımını anlatayım bol su içiyorum Bi de
armi1 Bebekim bulundugunuz yerdeki devlet hastanesine bir sorun emzirme polikiliniği var mı ben ilçedeyim burdakinde bile var baya orda da yardımcı oluyorlar ek gıda döneminde bile yardımcılar