Bernaacarr Bende aynı şekilde helva, Rezene çayı pekmez kullanıyorum :) ama üstün kalıtesını arttırmak için vitamın önerisini arıyorum yardımcı olabilecek var mi :) ımoomlatte dışında
Ayazbilge Bebekim dediğim gibi incir havuç kürü yaptım dut kurusu kompostosu içiyorum iki güne birde promalt isterseniz kürün yapımını anlatayım bol su içiyorum Bi de
armi1 Bebekim bulundugunuz yerdeki devlet hastanesine bir sorun emzirme polikiliniği var mı ben ilçedeyim burdakinde bile var baya orda da yardımcı oluyorlar ek gıda döneminde bile yardımcılar
Hulya_55 Amineyusufmuhammed benimde öyle boza içiyorum güzel yapıyor en azından diğer öğüne yetiyor sağıp veriyorum
laleninannesi Ozlem4224 aynı durumdan şikayetçiyim varsa bende öğreniyim emen bir bebek ama sütüm azalmaya başladı ne yapıcam 😔
Dilekb Honey benimkide 6 aylık oldu. Ilk kez kuru fasulye yapicam yarın. Bakalım ne olucak. Süt için de incir, tahin helva, hurma, boza, malt içeceği..
Torukojintsubasa Gorkem80 merhaba süt her zaman artar :)) inanın buna bol bol emzirin sarılın o yenidoğan kokusu sonra kalmıyor tadını çıkarın miktarı hiç düşünmeyin şifadır içtiği kadar içsin rahat olun siz iyi ve yeterli bir annesiniz 40 gündür uğraşıyorsunuz pes etmemişsiniz stres gittiğinde sütünüz de bollaşacak 🌸
Ayazbilge https://www.profsaracoglu.com/anne-sutunu-artirici-bitkisel-kurler buradan tarifini alıp yapabilirsiniz ben faydasını gördüm
rze KbrCry Kayısı tek balına tuvaletini yapması için iyi geliyor.Ben de yiyorum ama şekerle birleşince huzursuz yapar.