beyazzkuguu gokceege teşekkür ederim evet içine zaten sinmişti burdaki yorumlarla daha da rahatladı içim gidip alacağım 🩷
beyazzkuguu enfa ay ama çok yakışmış gerçekten. Beyaz tuniklerde böyle taşlar olunca paslanma oluyor evet bende yaşadım aynısını
kubra00k Yoo gayet güzel. Ben çalışırken böyle giyiniyordum. Evlendim işten çıkıp çocuklu oldum spor giyiniyorum 😁 size çok yakışır
thecamellia beyazzkuguu hayır değil ayrıca olsa nolcak bu tarz yakalar moda bu ara ayrıca etek üstüne çok güzel olur
thecamellia beyazzkuguu evet ve bayramlık ararken hep gördüm hırkalar etek üstü gömlekler hep bu yaka hatta ayrı böyle yaka satan var
SiprayiL beyazzkuguu Şöyle bir şey düşündüm Altına da siyah palazzo pantolonla gayet güzel olur bence
beyazzkuguu SiprayiL ayakkabı ve şalı bende böyle düşünüyorum 🫠 şalda patlatıyım desenli olsun diyorum. Bu sene bu ayakkabılarda çok moda. Sizde mi tesettürlüsünüz çok güzel kombin yapmışsınız
dunya_ beyazzkuguu bence tesettürlü biri için hoş bir gömlek altına beyaz pantolonla hoş durabilir bi denemek lazım tabi bordo şal değilde yine siyah şal yaparsanız daha hoş olur ve siyah babet tarzı bi ayakkabı altına
beyazzkuguu dunya_ evet bende öyle bir şeyler düşünüyorum kafamda bakalım ne çıkacak ortaya teşekkür ederim yorumunuz için 💖
forumgurmesi Bence gayet güzel tesettürlü olarak gayet hanım hanımcık olur. Bunun beyazı, bebe mavisi yada pembesi de çok güzel olur eğer varsa.
SiprayiL beyazzkuguu Evet ben de kapalıyim.Sağolsun @tospikannesi_ katkısıyla şöyle bir kombin yaptım ben de 🥰🌸 şal bunu seçmiştik ama etnik desenli bordo renk düşünüyorum ben de 🌸
beyazzkuguu SiprayiL evet bende o postta gördüm etnik desenli bordo siyah karışımı alayım diyorum. Siyaha bende bordo düşündüm. Ya siyah ya bordo olur zaten başka renk gitmiyor gibi
beyazzkuguu SiprayiL bu arada aynı renk şal ve aynı renk çantam da var 🤣 ama etnik desenliler var ya yeni çıkanlar onlar hoşuma gidiyor sizin kombinde çok güzel güle güle giyin