beyazzkuguu Meri-Mel aslında kemeri vardı kemerli haliyle fotoğraf yüklememişler yoksa onu da atacaktım kemer takınca daha darlaşıyor böyle bol sağa sola gitmiş gibi olmuş 😂
AselLinamoms beyazzkuguu eğer tesettürlü iseniz boyun bana kısa geldi altına etek giyilir ama pantolon için bana göre kısa istersen başka model de bakabilirsin yine de sen bilirisn canım 🌸
ravza2_ BuzluKahve böyle yakamı giyiyor Allah aşkına kadının hevesini kırıyorsunuz demeki beğenmiş begenmeseydi hiç atmazdi bile buraya inci olabilir ama bu tarz ben hiç görmedim 50, üstü
BuzluKahve ravza2_ Bir post açılmış fikrimiz sorulmuş, ben de yazdım. Ve evet inanmayacaksınız ama çevremde yaşlıların hepsi inci hayranı. İzmir’de yaşıyorum, klasik canım chp teyzeleri.
beyazzkuguu gokceege teşekkür ederim evet içine zaten sinmişti burdaki yorumlarla daha da rahatladı içim gidip alacağım 🩷
enfa beyazzkuguu gelin alışverişinde bunun beyazını almıştım onun yakasıda böyleydi herkes çok beğendi filan 1 sefer giydim gömleğin her yeri nokta nokta paslarla doldu çöpe attım bide demezler mi o gömleğini ne yaptın çok güzeldi niye giymiyorsun buydu benim ki
beyazzkuguu enfa ay ama çok yakışmış gerçekten. Beyaz tuniklerde böyle taşlar olunca paslanma oluyor evet bende yaşadım aynısını
kubra00k Yoo gayet güzel. Ben çalışırken böyle giyiniyordum. Evlendim işten çıkıp çocuklu oldum spor giyiniyorum 😁 size çok yakışır
thecamellia beyazzkuguu hayır değil ayrıca olsa nolcak bu tarz yakalar moda bu ara ayrıca etek üstüne çok güzel olur
thecamellia beyazzkuguu evet ve bayramlık ararken hep gördüm hırkalar etek üstü gömlekler hep bu yaka hatta ayrı böyle yaka satan var