beyazzkuguu beyazzkuguu kızlar bu gömlek nasıl sizce ? Çok eski model mi ? Bu şekilde yorumlar aldım çevremden ? Henüz almadım internette gördüm ına göre sipariş edeceğim
beyazzkuguu beyazzkuguu bu arada mağaza da yerine de baktım çok ince kumaş tam yazlık emziriyorum da ondan da kullanışlı geldi elbise etek sevmiyorum
beyazzkuguu beyazzkuguu birde alsam sizce altına siyah pantolon ile mi yoksa beyaz kumaş pantolon ile mi kombinleyim ? Şal da bordo düşündüm ama yeni çıkan ebruli gibi eski desen şallar moda oldu ya onlardan mı takmalıyım nasıl kombin olabilir bununla
ravza2_ beyazzkuguu bence çok güzel eskide değil yeni moda oldu bunlar Beyaz çok sırıtır siyah giy bence
thecamellia beyazzkuguu hayır değil ayrıca olsa nolcak bu tarz yakalar moda bu ara ayrıca etek üstüne çok güzel olur
beyazzkuguu ravza2_ aynen canım bende her modelde artık bu yaka görüyorum birde canlısı daha güzel fotoğrafta kendini belli edememiş inci detaylı hep ondan kararsız kalmıştım teşekkür ederim 💖
Meri-Mel beyazzkuguu Eski model değil bence ama bir böyle biseyi fazla gibi almadıysanız başka da bakın 🙈
beyazzkuguu Meri-Mel aslında kemeri vardı kemerli haliyle fotoğraf yüklememişler yoksa onu da atacaktım kemer takınca daha darlaşıyor böyle bol sağa sola gitmiş gibi olmuş 😂