beyazzkuguu beyazzkuguu bu arada mağaza da yerine de baktım çok ince kumaş tam yazlık emziriyorum da ondan da kullanışlı geldi elbise etek sevmiyorum
ravza2_ beyazzkuguu bence çok güzel eskide değil yeni moda oldu bunlar Beyaz çok sırıtır siyah giy bence
beyazzkuguu ravza2_ aynen canım bende her modelde artık bu yaka görüyorum birde canlısı daha güzel fotoğrafta kendini belli edememiş inci detaylı hep ondan kararsız kalmıştım teşekkür ederim 💖
Meri-Mel beyazzkuguu Eski model değil bence ama bir böyle biseyi fazla gibi almadıysanız başka da bakın 🙈
beyazzkuguu Meri-Mel aslında kemeri vardı kemerli haliyle fotoğraf yüklememişler yoksa onu da atacaktım kemer takınca daha darlaşıyor böyle bol sağa sola gitmiş gibi olmuş 😂
AselLinamoms beyazzkuguu eğer tesettürlü iseniz boyun bana kısa geldi altına etek giyilir ama pantolon için bana göre kısa istersen başka model de bakabilirsin yine de sen bilirisn canım 🌸
ravza2_ BuzluKahve böyle yakamı giyiyor Allah aşkına kadının hevesini kırıyorsunuz demeki beğenmiş begenmeseydi hiç atmazdi bile buraya inci olabilir ama bu tarz ben hiç görmedim 50, üstü