Bir-prens-annesiii okuduğunuzu anlamadığınız ne belli. Birinci olarak size hakkıyla alınan diploma nasıl iptal olunur onu söyleyeyim, yolsuzlukla. Yorum yapmak için yapan sizlersiniz a haberden başka yerlere de göz atın ara sıra. Ayrıca ilk yorumumda imamoğlunu desteklemediğimi, yalnızca adaletin kime göre olduğunu sordum. Siz sanırım hiç savunduğunuz RTE nin bazı fotoğraflarına denk gelmediniz. Pkk ile asıl kim kol kola omuz omuza bir bakın isterseniz. Kim hapisten çıkartmaya uğraşıyor bir araştırın. Bana demişsiniz ki acaba terörle ilgisi var mı diye düşünmüyorsunuz evet düşünmüyorum. Ekrem imamoğlunun değildi o pkk ile kol kola resimleri olan. Benimde size tavsiyem şu desteklediğiniz partinin bir geçmişini başını sonunu araştırın. Başındaki kişinin bir pkk ile bağlantılarına bakın. Diploma durumuna gelirsek bana da gülünç geliyor diplomasızların diplomalıların diplomasını iptal edecek yetkide olmaları.
He şunu da ekliyim RTE pkk düşman değil diyordu bundan yıllar önce. Oturun da kim bağlantılı bir düşünün isterseniz.