tubanurrrr
tubanurrrr hukuk sistemine guven duymuyor oluşunuz, imamoglu nun tamamen masum oldugunuzu dusunmenize mi sebep oluyor? Tamam cesitli sebeplerle hukuki sureclere guven duymayabilirsiniz, bu muhalaefetteki her siyasetcinin ak kasik oldugu anlamina mi gelir. Hic sorguladiniz mi hic baktiniz mi bu suclamalarin alti var mi yok mu diye ? Bakin ikisi bambaska basliklar. Hukuk sistemine tamam guvenmeyin ama imamoglunun sorgulanmasi , cesitli suclqrla itham edilmesi baska bir baslik. Baska bir sorgulama durumu. Erdoğan imamoglu nu hic yapmadigi suclardan dolayi yargilansin talimati mi verdi size gore? Yoksa en guclu rakibinin foyasi ortaya cikinca onu mahkemeye mi soyledi? Bu arada erdogan yapti demiyorum siz dediginiz icin ornekledim. Cunku bu mahkeme basvurularinin , imamoglunun aciklanamaz para akislarinin delillerini ihbarda bulunan yine chp icindeki catlak seslerdi. Unutmayinki chp suan ikiye bolunmus durumda. Mansurcular imamoglucular. Kaldiki kilicdaroglunun gitmesini yedirememis kendi iclerinde kisiler var. Neyse konuyu dallandirmayalim. İsin ozu su ki, mahkemeye guven duymuyorsunuz diye bizi yonetmeye aday birinin usulsuzluklerini gormezden gelmeyin. Bunun sorgulanmasi halk olarak en cok bizim isimize gelir buna sevinmeniz lazim. Sadece bir ornek vereyim, suan savcilik iddianamelerinden biri ne biliyor musunuz, imamoglu s. Demirtasin esine istanbuldan aday olmasin diye 100 milyon lira para vermis. Simdi bu hangi vicdana sigar? Oy kaygisi yuzunden halkin cebinden bu kadar para calmayi halk olarak nasil susabiliriz. Sorgulanmasina neden karsi cikabiliriz ? Boyle yolsuzluklari olan herkes, benim cebimdeki parayla luks yasayan tum siyasiler ayni sonla haşrolsun tek temennim. Kimseye hakkim hela degil, kimsenin cebimden calidgina sessiz kalmam yargilanmasini da alkislarim