pera15 Ben sizin gibi fanatik bağnaz değilim bu ülke sizin gibiler yüzünden böyle sadece taraf oluyorsunız kendi tarafınızda birilerini asla eleştirmiyorsunuz cahilsiniz…’ bunlar hepsi sizin sürekli insanlara söylediğiniz şeyler olmuş
Eeee? Evet bunlari ustune basa basa soyledim halada soyluyorum suç mu hata mi? İftira mi? Hangisi? Evet sizler suan mağdur edebiyati yaparak suç iddialari bulunan birini savunuyorsunuz asla elestirmiyorsunuz buna da cahillik denir bagnazlik denir. Bunu sizin yapmaniz sorun degil de benim ifade etmem mi sorun? Bu nasil bir kafa? Hep ayni seyleri soylemis olmam sizin algilamadaki problemlerinizle ilgili tam olarak. Mesela bunu ben size soyledigimde aksini iddia edebildiniz mi? “ Hayir ben savundugum partiyi elestirebilirim” diyebildiniz mi mesela? Bunu israrla soylemeyip benim israrla altini cizmeme neden takildiniz? Tartismayi oyle yersiz noktalara cektiniz ki , benim tarih , hukuk uzmani oldugumu soyledigimi iddia ederek bir de bunu dalga noktasina getirdiniz. Hangi cumlemden bu sonuca vardiniz diyecegim ama anlamsiz cikarimlariniza bakacak olursam buna sasirmiyorum aslinda. Algilarinizda onemli sorunlar var. Tarih bilginiz deyip duruyorsunuz, konunun basina donersek burada birisi gundemdeki terorle silah birakma surecini elestirmisti ben de buna karsilik bir tarihci profun sozlerini ilettim. Bu iletimim karsisinda beni tarihci ilan eden sizsiniz ben degil :) . Hukuka gelince, yine birisi basit bir hukuk terimi kullanarak “hukuktan anlamazsin” seklinde aklinca benimle dalga gecmek istedi. Bende “hukuk dersleri aldigimi vurguladim. Burada hukuk alaninda uzmanim anlami cikardiysaniz bu tamamen sizin zihin dunyanizin sorunu. Sizin anladiklarinizdan ben sorumlu degilim. Hakkimda aptalca cikarimlarda bulunup, soylemedigim seyleri soylemisim gibi lanse edip bir de dalga gecme noktasina tasirsaniz ki yaptiginiz tam olarak bu, hakkima girmis olursunuz. Hakkimi asla helal etmiyorum.kendimi hukukcu tarihci ilan etmismisim. Yukaridada dile getirdigim iki cumleden bunu ilan eden, sonra donup dalga gecen sizlersiniz yazik size. Ayip size. Gelelim degindiginiz diger noktaya ,; objektif bakamayan, objektif olmadigi gibi bir suc iddiasina ragmen israrla iddialarin tarafi olan kisiye borazanlik yapan biri donup bana objektif olmakla ilgili ders veremez. Hukumeti elestiren cevaplarimin sorgulamasini yapamaz. Bunu ancak objektif olan biri yapabilir. Eger oyle olsaydi size ustte hukumeti de elestirdigim cumlelerimi alip kopyalae gozunuze sokardim. Ama sizin gibi koru korune birini buna layik gormuyorum. Siz once kendiniz objektif olmayi basarin, sonra baskalarini sorgulayin. Bağnazligi elestirdigim bir konuda bagnaz oldugum iddiasinda bulunmak akil tutulmasidir. Okudugunu anlamamktir. ” İcten ice ne guzel yazdin kizim" bu cumleyi icten ice soylememe gerek yok, yazdiklarim savunduklarim ortadayken :) ancak mesele sadece benim guzel yazmam degil malesef. Karsimdaki kisislerinde bunu anlayabilecek seviyede olmaliki yazdiklarim anlam bulsun. Hakkimda atip tutup upuzun mesajlar yazip sonra “ yanit verme” diyemezsiniz. Neyse , son olarak size tavsiyem bol bol okuma yapmaniz. Okuyun okuduktan sonra insanlarla siyasi tartismalara girin. Zira bu sekilde komik durumuna dusuyorsunuz. Hadi iyi geceler. Daha da size cevap vermeyi dusuunmuyorum. Dilediginiz kadar sallayip tutabilirsiniz.