durulandiniz morkelebekk54 aslında ben desenli tabakları da seviyorum , ama onlardan 5,6 model almalıyım ki sıkılmiyim değişik sofralar kuriyim Ama tabiki o kadar bütçe ayıramam o yüzden sadeden devam🥰 Google görsellerden bulurum paylaşırsan teşekkür ederim
morkelebekk54 durulandiniz kiz bende olanlarin resmini bulamadim ya. Ama diğer sekilli dediklerimden bultum bi tane ornek. Fiuati biraz degil hatta baya yuksekmis ama fikir amacli atiuorum trendyolda daha uygun ve muadilleri vardir illaki. Marka takintiniz yoksa knlardan da bakabilirsiniz ☺️ fiuati 15 binmis
durulandiniz morkelebekk54 wow hem bu kadar sade hem de gösterişli başka tabak görmedim 🙈 görsellerde ariyim bakalım 15 çokmuş cidden
morkelebekk54 merkursavascisi_06 ay o kadsr da degil o kadarina kiyamam valla sormadan uzulurum cop oldu diye. Tamam hic kullanmadim ama cop olsun da istemem. Ay takımım bozulluuuurrrr😂😂😂
morkelebekk54 durulandiniz gaza geldim bende valla gorunce😂 bende muaddilerine bakicam tabagim var ihtiyacim yok ama neden bi tane daha tskimim olmasin ki😂 bu arada googleye da bu modeli yazip muadil yazarsaniz belki cikar. Ayrica trendyola da sekilli tabak takimi yazarsaniz da bu tarz tabaklar cikar ben henuz bakmadim ama bakicam bu tabak kanima girdi😂
morkelebekk54 durulandiniz ya seramik degil de bi farkli ismi oluyodu onlarin. Hani camurdan felan yapiyolar sacma sapan sekil aliyo hatta 😂 ne deniyodu o tarz tabaklara. Benim kocayi masrafa sokasim varmis ondan 😂 bayadir bisi almiuorum csnim varsa yoksa bebeye 😂
Minikprenses_1 durulandiniz Ben daha önceden aldım model olarak eski gelebilir ama marka olarak söyleyeyim Kütahya kesinlikle desen yada çizgi vs olsun asla soyulma yapmıyor altı sene olacak makinaya falanda atıyorum masallah diyeyim hiç çıkmadı 😂
ipekvera durulandiniz karaca inci serisi güzel. Fiyatları pahalı ama bazı mağazalar çok güzel indirim yapıyor. Geçen hafta evimin karşısındaki mağazada yüzde 25 indirim vardı. 12 kişilik 17 bin olan takımı 13 bine aldım.
durulandiniz morkelebekk54 seramik işte fırınlanan Bardakları da moda şimdi:) Ben de öylee asla eve sıra gelmiyor Taşınalı 1 sene olucak duvara tablo alcam hala🤭🤣
morkelebekk54 durulandiniz sersmik onlarmiudi ya😂 neyse iste onlardan 😂 valla annelerin hepsi boyle kendinden ecinden once cicuguna aliyo m. Kendime diue gittigim alisverisin sonjnda sadece ogluma aldigim seyler ile eve dönuyorum😂
durulandiniz Mom_98 bende de güral camelia var açıkçası yenisini alıcakken biraz değişim istiyorum farklı kullansaydım kesin böyle tercih ederdim ama çok zevkli teşekkür ederim😊