Meri-Mel Tatlican Kesinlikle öyle kullanışlı şık idi o dönem severek aldım Rabbim sglikla kullanmayı nasip etsin en önemlisi o 💜🌸
morkelebekk54 merkursavascisi_06 o tencereler daha sade ve kullanisli olsa en azindan o kulplari olmasa cok güzel yogurt mayalanirdi onda. Ama iste kulplari cok gereksiz duruyo bu durumda ayrica yer de kaplar yanina bisi konmaz
merkursavascisi_06 morkelebekk54 çiçek saksısı yapanı duymuştum😬😬 kesinlikle yoğurt mayalanırdı da dolaba zor sığar
Minnakordek durulandiniz porland çok dayanıklı bence gerçi benimkiler düz model birde açarım takımları görüntüsü güzel hiç kullanmadım
durulandiniz Minnakordek evet ben de servis tatlı meze tabaklarını kullanıyorum , hep makineye attım hala güzeller🥹
morkelebekk54 durulandiniz artik cogu yemek tskimi hep duz sade. Kenarlari yaldizli ve ya sekilli oluyo. Ben sekilli olanlari cok begeniyorum gorsel de atarim hatta. Benim kiler 5 yillik simdiye kadar toplasam 20 kere kullanmadim ozel davet vercek oldugumda kullandim genelde. Schafer markasi ama model olarak bilmiyorum. Kenarlari vs hala ayni yeni gibi hatta. Onunda gorseline bakil starim ama ben sizin yerinizde olsam o tarz model almam. İlk soyledigim modeller daha hks duruyo sofralarda. Diger turku desenli tabaklar cok boguyo e bide ortaya yemekler catal kasik bardak da girince iyice boguyo. Tabi bu bemim sahsi fikrim ve yenilenmis zevkim (evlenirken keske bu zevkte olsaydim 😂) sonraki yoruma eklerim dediklerimi
durulandiniz morkelebekk54 aslında ben desenli tabakları da seviyorum , ama onlardan 5,6 model almalıyım ki sıkılmiyim değişik sofralar kuriyim Ama tabiki o kadar bütçe ayıramam o yüzden sadeden devam🥰 Google görsellerden bulurum paylaşırsan teşekkür ederim
morkelebekk54 merkursavascisi_06 ay o kadsr da degil o kadarina kiyamam valla sormadan uzulurum cop oldu diye. Tamam hic kullanmadim ama cop olsun da istemem. Ay takımım bozulluuuurrrr😂😂😂
morkelebekk54 durulandiniz kiz bende olanlarin resmini bulamadim ya. Ama diğer sekilli dediklerimden bultum bi tane ornek. Fiuati biraz degil hatta baya yuksekmis ama fikir amacli atiuorum trendyolda daha uygun ve muadilleri vardir illaki. Marka takintiniz yoksa knlardan da bakabilirsiniz ☺️ fiuati 15 binmis
durulandiniz morkelebekk54 wow hem bu kadar sade hem de gösterişli başka tabak görmedim 🙈 görsellerde ariyim bakalım 15 çokmuş cidden
morkelebekk54 durulandiniz gaza geldim bende valla gorunce😂 bende muaddilerine bakicam tabagim var ihtiyacim yok ama neden bi tane daha tskimim olmasin ki😂 bu arada googleye da bu modeli yazip muadil yazarsaniz belki cikar. Ayrica trendyola da sekilli tabak takimi yazarsaniz da bu tarz tabaklar cikar ben henuz bakmadim ama bakicam bu tabak kanima girdi😂
morkelebekk54 durulandiniz ya seramik degil de bi farkli ismi oluyodu onlarin. Hani camurdan felan yapiyolar sacma sapan sekil aliyo hatta 😂 ne deniyodu o tarz tabaklara. Benim kocayi masrafa sokasim varmis ondan 😂 bayadir bisi almiuorum csnim varsa yoksa bebeye 😂
Minikprenses_1 durulandiniz Ben daha önceden aldım model olarak eski gelebilir ama marka olarak söyleyeyim Kütahya kesinlikle desen yada çizgi vs olsun asla soyulma yapmıyor altı sene olacak makinaya falanda atıyorum masallah diyeyim hiç çıkmadı 😂
ipekvera durulandiniz karaca inci serisi güzel. Fiyatları pahalı ama bazı mağazalar çok güzel indirim yapıyor. Geçen hafta evimin karşısındaki mağazada yüzde 25 indirim vardı. 12 kişilik 17 bin olan takımı 13 bine aldım.
durulandiniz morkelebekk54 seramik işte fırınlanan Bardakları da moda şimdi:) Ben de öylee asla eve sıra gelmiyor Taşınalı 1 sene olucak duvara tablo alcam hala🤭🤣