durulandiniz Kızlar selam , ben klasik kenarı gold olan modelden almıştım. Artık soyulmaya başladı değiştirmek istiyorum. Günlük yemek takımım var. Sizden ricam eski modellerden olmasın .. Var mı tavsiyeniz?
NariNariKiminYari durulandiniz kenarı renkli olanlar soyuluyor maalesef. Kütahya porselenin bone luz tabağı çok güzel yine gold gümüş ve sade olan modeli var sade olanı tercih edebilirsin
Meri-Mel durulandiniz Üstte kalsın 6 yıl önce Karaca ve emsandan almıştım takimlarimi şuan çok gideri olan bir model mi bilmiyorum ☺️
Cilekbiskuvi durulandiniz Pierre Cardin yemek takımı kullanıyorum yaklaşık 6 yıllık evliyim hiçbir sorun yaşamadım hala düzgün şekilde soyulma vs olmadan duruyor.
Tatlican Meri-Mel Benmde karaca Eşimle emsan beğendik 17 bin dedi çok fazla okadar vermem bence Benimkiler daha yeni biraz daha kullanıp günlüge koyarım
papatyagibi durulandiniz Kayınvalidem kullanıyor bu modeli Çok sık misafir agırladıgı icin çok sık makineye giriyorlar ama kenarlarına hicbir sey olmadı
Cilekbiskuvi durulandiniz Adını hatırlamıyorum ama alışveriş sitelerinden baktm Kerry olması lazm görsel aynı çünkü. Ben bilerek iç kısmında çatal kaşık değen yerde deseni olmayan seklde tercih etmiştim çevremde kullanan arkadaşlar başka markalarda falan çatal kaşık degdikce desenlerin bozulduğunu soylemislerdi.Bu kabartili gibi o yüzden hcbsey olmadı desenli olrak içinde tercih ederseniz bsey olur mu blmiyorum.
Yusufagahinannesi durulandiniz jumbo blue line kullanıyorum bi sene önce aldım bende çok memnunum hem günlük hem misafire kullanabiliyorum
merkursavascisi_06 durulandiniz model önerisi veremem ama 12 kişilik yemek takımı alıp çorba tenceresine falan para vermektense 6+6 takım yapmak mantıklı olabilir. Ben 2021de korkmaz eliza collectiondan almıştım. Artık modası geçti herhalde
morkelebekk54 merkursavascisi_06 o tencereler daha sade ve kullanisli olsa en azindan o kulplari olmasa cok güzel yogurt mayalanirdi onda. Ama iste kulplari cok gereksiz duruyo bu durumda ayrica yer de kaplar yanina bisi konmaz
Rabiiul durulandiniz ay bakayım fiyatlara dedim bu ne böyle 😆 karacanın bayileri elden taksit yapıyor düşünürsen Sarıyer veya osmanbeyde şubesi var elden taksit yapan
maygirl durulandiniz karacadan almistim ben hangi serisi hatrlamiyorum şuan ama okadr zarif ki her dönem ayni zariflikte kalır benm icn oyle..asiri sewerek kullaniyorum.
Meri-Mel Tatlican Ben de nerdeyse hiç kullanmadım sayılır çok az kullanıldı günlük tskimlarim porland onlarda güzeldi ailem çok gelemiyor o yüzden ancak arkadalar gelirse o da sayılı kullandım. Ben de o dönem Emsan ve karacadan ortak set yspmis bir mağaza elinde kalanlarla aslında gerçek fiyatları acayip pahalı idi benimki biraz toplama gibi ama hiç öyle durmuyor o yüzden çok uyguna gelmişti 😌
TulayGeriDon Tatlican aynen canım benimde öyle. Ufacık birsey yok. Kahvaltı takımı da karaca. O da aynı
minikelanur durulandiniz kütahya bone mare kullanıyorum sürekli makinaya da atıyorum hiç soyulma yaşamadım bakın isterseniz