twobabymom_ uykusuzanne__ Evet baktım bizde kiz kaynanamda böyle yapar hamuru açar bardakla keser patates koyar kapatırız haslar tereyağı salça isteyen yoğurt
2minika twobabymom_ mercimek çorbasıni yeni yapmistim da şehriye çorbası olur mu acaba , domates çorbası eşim sevmiyor yoksa hafif çok güzel olurdu☺️☺️
2minika atlasmomyyyyy AA bugün gördüm bu tarifi yapayım diye kaydetmistim , çok lezzetli görünüyordu ilk defa deniycemm😍 afiyet olsun 🤗
Tambirmom HappyKids mercimek çorbası Fırında patates karnıyarık Pirinç pilavı Komposto Salata Kalburabastı
Ayzvedrya2 HappyKids mercimek çorba Sebzeli köfteli patates yemeği Ciğer kavurma Sade bulgur pilavı Şekerpare Kola ☺️
Sadekahvekalpben HappyKids Hayırlı Ramazanlar Yayla çorbası Mercimek yemeği Erişte Soğan domates salatası Ev yapımı yoğurt Ayran
eslemmmmmm Balkizlarim azize kim 😂 bayağıdır burada girip yorum okuyorum sizi de görüyorum hep erkenden yemek hazırlıyorsunuz falan ama Azize’me sporumu yaptırdım kısmını anlamadım ben ve merak ediyordum şimdi sordum en son 😂
Balkizlarim eslemmmmmm azizem benim özel çocuğum 3 tane kızım var en büyükleri evet her gün düzenli bir şekilde sabahları sporunu yaptırıp kendime de not alıyorum hatıra kalıyor ✨🫣
menesamom HappyKids Tavuk sote Pirinç pilavı Ortaya biraz mantı Salata Mor lahana turşusu Tatlı da bugün yapamadım akşam yapıcam yarın için bişeyler 🌸🩷
eslemmmmmm Balkizlarim kusura bakmayın gerçekten özür dilerim bilmiyordum 🙏 Çok güçlü bir annesiniz tebrik ederim 🥰
mutluannisbebis Balkizlarim Instagram hesabınız var mı acaba resmi bile görünce hemen kalk kalk dedim keneime 🥹
Aaayyssee HappyKids mercimek çorbası Arap tava nohutlu pilav cacık ve kedi dili pasta, Rabbim kabul etsin 🤍