Bilinmez Diyetteyim Zerdeçallı mercimek çorbası Fırında köfte Mevsim salatası Eşime çayın yanı için ıslak kek yapıcam
Ebruli3452 HappyKids Ispanak yemeği Şehriyeli tavuk çorbası Makarna Tavuk göğsü tatlı 😁 ekstra ozenmedim dünden kalanları yicez ziyan olmasın 🥰
mucizemm94 Kayinvalimdeyiz yarın ki menüm Mercimek çorbası Sucuklu kuru fasulye Pilav Havuç Tarator Salata cacık Süt helvası
NatashaRomanoff NatashaRomanoff bugün menümüz; ezogelin çorbası, fırında sebzeli tavuk, müceddere pilavı, cacık, güllaç.
Sermec27 HappyKids Herkese hayırlı ramazanlar benim menüm : Domatesli şehriye çorbası Kara lahana sarması Makarna Etli patatesli türlü Salata 🥰
Sermec27 kuzeyusuf İki oğlum var büyüğü 4 yaşında küçüğü 8,5 aylık Allah’tan küçük oğlum 1 1,5 saat uyudu da yemeklerimi yaptım çok şükür
atlasmomyyyyy Yoğurt çorbası Patates çanağında beşamel soslu tavuk Pilav Salata Tatlıda kararsızım Patates çanağında beşamel soslu tavuk harika oluyor denemenizi tavsiye ederim
2minika atlasmomyyyyy AA bugün gördüm bu tarifi yapayım diye kaydetmistim , çok lezzetli görünüyordu ilk defa deniycemm😍 afiyet olsun 🤗
Pisi Aaab27 bir kaşık unu yağda kavuruyorum. Yazdan yaptığım konserve domatesi döküyorum içine bir bardak süt katıyorum. Bir bardakta ilik suyu. Yeterli gelmezse kaynadıktan sonra su ekliyorum. En son blendardan geçiririyorım
Dlkuzn Aaab27 2 yemek kaşığı terayagında 2-3 yemek kaşığı unu kavur üzerine yarım şişe konserve menemenlik boşalt kaynamaya başladıktan sonra suyunu ver 10-15 dk kaynamaya devam etsin blendırdan geçirdikten sonra da yarım su bardağı süt ekle ve 2–3 dk daha kaynayınca altını kapat oldu bitti 😂😂😂
HeeSenCokBiliyon HappyKids orucu yalnız tuttuğum için kendime makarna ve salata yapcam 😅eşim de ne yerse yesin hiç uğraşamam yemeğiyle. Oysaki tutsaydı ne güzel sofralar hazırlardım
Aaab27 Domates çorbası, Fırında tavuk kanat Pirinç pilavı Hoşaf yeşil salata (Tatlı sabah oğluma meyveli kek yapmıştım çay ile onu yeriz) 😀