1pekmom_ Yayla çorbası, sulu köfte, bulgur pilavı, cacık salata turşu çilekli puding 😂 eşimin isteği üzerine bu menüyü yapıcam inşallah 😇
ozlemaryad Domates çorbası Tavuk şiş Bulgur pilavı Salata Tatlıyı düşünmedim 😂😂 Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah 🙏🏻🌸
rabiacaaaa HappyKids tarhana çorbası Kuru fasulye Patatesli fırında tavuk Sarma Pilav Salata Peynir tatlısı İlk gün misafir çağırdım kaynanam ve annemleri 😅😊🥰 Hayırlı Ramazanlar 🤍
Sermec27 kuzeyusuf İki oğlum var büyüğü 4 yaşında küçüğü 8,5 aylık Allah’tan küçük oğlum 1 1,5 saat uyudu da yemeklerimi yaptım çok şükür
bitboylum kuzeyusuf tezgahın üzerine oturtup eline soğan sarımsak veriyorum o öğ böğ yaparken ben de işleri yapmaya çalışıyorum
Motherqueen_ HappyKids Izgarada dana biftek ve soslu tavuk gogsu Pirinc pilavi Mercimek corbasi Salata Kaymakli ekmek kadayifi Allah kabul etsin🌸
Balkizlarim HappyKids Ezogelin çorbası , karnıyarık , pirinç pilavı , salata yoğurt haşhaşlı sultan tatlısı yapıldı Allah kabul etsin Rabbim Halil İbrahim bereketi versin evlerimize 🤌❤️
eslemmmmmm Balkizlarim azize kim 😂 bayağıdır burada girip yorum okuyorum sizi de görüyorum hep erkenden yemek hazırlıyorsunuz falan ama Azize’me sporumu yaptırdım kısmını anlamadım ben ve merak ediyordum şimdi sordum en son 😂
Bilinmez Diyetteyim Zerdeçallı mercimek çorbası Fırında köfte Mevsim salatası Eşime çayın yanı için ıslak kek yapıcam
Ebruli3452 HappyKids Ispanak yemeği Şehriyeli tavuk çorbası Makarna Tavuk göğsü tatlı 😁 ekstra ozenmedim dünden kalanları yicez ziyan olmasın 🥰