eslemmmmmm Balkizlarim azize kim 😂 bayağıdır burada girip yorum okuyorum sizi de görüyorum hep erkenden yemek hazırlıyorsunuz falan ama Azize’me sporumu yaptırdım kısmını anlamadım ben ve merak ediyordum şimdi sordum en son 😂
Balkizlarim eslemmmmmm azizem benim özel çocuğum 3 tane kızım var en büyükleri evet her gün düzenli bir şekilde sabahları sporunu yaptırıp kendime de not alıyorum hatıra kalıyor ✨🫣
menesamom HappyKids Tavuk sote Pirinç pilavı Ortaya biraz mantı Salata Mor lahana turşusu Tatlı da bugün yapamadım akşam yapıcam yarın için bişeyler 🌸🩷
eslemmmmmm Balkizlarim kusura bakmayın gerçekten özür dilerim bilmiyordum 🙏 Çok güçlü bir annesiniz tebrik ederim 🥰
mutluannisbebis Balkizlarim Instagram hesabınız var mı acaba resmi bile görünce hemen kalk kalk dedim keneime 🥹
Aaayyssee HappyKids mercimek çorbası Arap tava nohutlu pilav cacık ve kedi dili pasta, Rabbim kabul etsin 🤍
twobabymom_ uykusuzanne__ Evet baktım bizde kiz kaynanamda böyle yapar hamuru açar bardakla keser patates koyar kapatırız haslar tereyağı salça isteyen yoğurt
DEY HappyKids Şehriyeli nohutlu tavuk çorbası Fırında patates köfte Lahana dolması Pirinç pilavı Salata Sütlaç Hepimize hayırlı Ramazanlar hayırlı İftarlar 🌙
minnakveannesi Yeşil mercimek çorbası ve yoğurt çorbası arasında kararsızım, karnıyarık,pirinç pilavı, salata dün akşam elmalı kurabiye yapmıştım çayın yanına tatlı niyetine de o olur bugün 😄herkese hayırlı ramazanlar,hayırlı iftarlar 😊
rabiacaaaa 1234_mrv hazır yuvarlak suda kaynatiliyor ya ondan Kemalpaşa da deniliyor tatliyi kolaya kactm valla 11 aylık oğlumla yapamadm ama güzel oluyor hafif yanında dondurmayla servis ettm😋
Beyninizikullanmakucretsizdir HappyKids Yayla çorbası Fırında tavuk Nohutlu pirinç pilavı Yeşillik Ayva tatlısı Şimdiden herkese afiyet olsun hayırlı iftarlar. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin İnşallah 🤲🏻🥰