uykusuzanne__ Bugün ki menüm Mercimek çorbası El yapımı kuşbaşılı pide Salata Tatlı olarakta 😂🤣bilmiyorum
Merveeofs uykusuzanne__ normlde çok tatlı pasta sevmem aslında ama herr gün başka başka şeyle olsun istiyorum Ramazan başından beri deli oldum valla 😬😬 biri yapıp getirse daha makbule de geçer am şöyle biri yok maleseff🫢
Merveeofs uykusuzanne__ soğuk baklava Kadayıf tatlısı Islak kek Çikolata soslu muhallebi Profiterol Supangle Güllaç Bunlar geldi aklıma şimdi 🫢
uykusuzanne__ Merveeofs dün yedik baklava el yapımı yapmıştım dondurucuya atmıştım çıkardım şerbetledim dün yedik ıslak keki de yaptım diğerlerini yapmadım 🤣profiterol hiç yapmadım
Merveeofs uykusuzanne__ ay dün kvalidemde güllaç vardı eşime sinir olmuştum diye yemedim içimde kaldı 🥹🥲😅😅😅 profiterol dene çok da zor değil bence ve gayetttt güzelll 🤤🤤
Merveeofs uykusuzanne__ ya bi konuda kızdım eşime yemekten sonra ağzıma bir şey sürmedim ama pişman oldum işte 🥲😅
serendipity16 hira0502 Ay benim de aklımda kumpir yapmak vardı ama yanına ne yapsam diye düşünüyordum eşime yetmez çünkü iyi fikir verdiniz içli köfte ile sarma var buzlukta onları çıkarayım 🥰
hira0502 serendipity16 serendipity16 evet o şekilde çok doyurucu oldu hatta kaldı bile. Ben kumpiri tepsiye yaptım tat olarak aynı oluyor ama tepside tek parça daha pratik oluyor. Erken saatte yaptım hazırladım ezana 15 dk kala fırında isittim çok güzel oldu
esty35 uykusuzanne__ Instagram’da Derya Balta’nın hesabında tarifi var yapımı çok kolay bir o kadar da lezzetli