Merveeofs uykusuzanne__ ya bi konuda kızdım eşime yemekten sonra ağzıma bir şey sürmedim ama pişman oldum işte 🥲😅
serendipity16 hira0502 Ay benim de aklımda kumpir yapmak vardı ama yanına ne yapsam diye düşünüyordum eşime yetmez çünkü iyi fikir verdiniz içli köfte ile sarma var buzlukta onları çıkarayım 🥰
hira0502 serendipity16 serendipity16 evet o şekilde çok doyurucu oldu hatta kaldı bile. Ben kumpiri tepsiye yaptım tat olarak aynı oluyor ama tepside tek parça daha pratik oluyor. Erken saatte yaptım hazırladım ezana 15 dk kala fırında isittim çok güzel oldu
esty35 uykusuzanne__ Instagram’da Derya Balta’nın hesabında tarifi var yapımı çok kolay bir o kadar da lezzetli
Rez Sup( buğdaylı havuçlu salçalı çorba) Zeytinyağlı tazen barbunya( yazdan) Kuş üzümlü tarçınlı basmati pilav Tavuk baget Trileçe
Rez Merveeofs nefis yemek tarifleirne yazın çıkar çok basit lezzetti, balık menüsünden sonra en iyisi
Lolik Bugün misafir günü; Domates çorbası İftariyelik tabağı Havuçlu pirinç pilavı Patates püresi/ İsveç köfte Soğan mezesi Kırmızı pancar salatası Kaşık salata Yeşil mercimekli börek Karamelli sütlaç
aylinnu HappyKids Köz patlıcan yatağında mantar Pirinç pilavı Tavuk çorbası( hazır ) Sarma Acılı ezme Sebzeli et kavurma Börek Cacık
simaym94 HappyKids bugün pide yaptircaz eşim oruç sadece ben doğum yaptığım için tutamıyorum malesef onun canı pide istedi :))) yanında ramazan şerbeti ayran salata dünden kalan da yoğurt çorbası var.