balporsugu7224 gün menüm💞 Arabaşı çorbası ilk defa deniycem🥣 Fırında tavuk şiş 🍢 Meyhane pilavı🍅🌾 Salata 🥗 Cacık🥒 Soğuk baklava🥧 Dün bulgur pilavı yapacaktım pirinç pilavı yapmıştım bugün meyhane yapacam💞
balporsugu7224 aleyna_aydnoglu25 bire iki ölçek yapıp yağda iyice kavurduktan sonra pilav neden güzel olmasın ki bir kaseye iki kase su kaynatirim sıvı yağda kavurup tuzunu suyunu ve bulyonu sıcak suda eritip eklerim bir kaşık tereyağı ekleyip kapağını kapatırım ne kısık ateş nede harlı orta ateşte piserse çok güzel demlenir pilavlarim çok güzel olur bulyon zararlı ama pilavın da onsuz tadı olmuyor 💞
uykusuzanne__ Bugün ki menüm Tüm tavuk haşlama Bulgur pilavı Salata Tatlı olarakta muzlu çikolatalı kek
ikitosbikannesi Ekşili çorba Güveçte Patates püreli köfte Pilav Paçanga böreği Gavurdağ salata Yoğurtlu köz patlıcan Çiğköfte Kıbrıs tatlısı İçecek
Asel_aygn Bugün misafirim var iftara Zerdeçallı lokanta usulü mercimek çorbası Etli barbunya yemeği Bulgur pilavı Fırında sebzeli tavuk yemeği Göbek salata Saray sarması tatlı İçecek Allah bereket versin hepimize şimdiden afiyet olsun hayırlı iftarlar 🌹 çiçek kadınlar 🌼
Rez Mercimek çorbası Güveçte soslu köfte Dünden az pilav az mantı patates kızartması var Kadayıflı tavuk gögsü(tatlı)
ay_16 Salcali yogurt çorbası Izgara köfte Patates graten Portakalli pasta Bu arada patates grateni ilk defa yapiyorum guzel oluyor mu kızlar yapan yorum yazarsa sevinirim
derinmavi57 Bugün ki menüm Tarhana çorbası Etli kuru fasülye Karnıyarık Tavuklu pilav Kırmızı biber yoğurtlu Salata Kemalpaşa tatlısı
surprizbebe nilikonunannesii evet hatta oğluma aynen böyle dedim bak önyargılı olma kereviz sevmeyene bile sevdiriyorum bu tarif dedim😊 öyle de oldu
Elifsvl Domates çorbası Fırında patates püreli köfte (kiremitte) Pilav Yaprak sarması Mor lahana mezesi Çoban salata Kıbrıs tatlısı Allah sofralarımızı bereketlendirsin inşallah 🤲🏻
Sensen20 HappyKids bugün menümde yayla çorbası kapya biberli et sote tereyağli şehriyeli pilav ve salata içecek 🫶🏼
ay_16 balporsugu7224 once sehriye ile salcayi kavurup nane su ekleyip buraz pisince de yogurt az un ve yumurtayi çırpıp icine ilave ediyorum cok lezzetli bur çorbadir youtubeden bakabilirsiniz