hira0502 Bugün tantuni yapacağız dünden kalan tarhana var tatlıya daha karar vermedim ama canım laz böreği istiyor belki hazır yufkayla onu yaparim
balporsugu7224 Gün menüm 💞 Tavuklu yayla çorbası 🥣 Kavurma🥩 Bulgur pilavı🌾 Salata 🥗 Çiğköfte🌯🥬 Kadayıf🥧
BalkizimBaloglum2 Şehriye çorbası Tavuk sote Domatesli bulgur pilavı Yoğurtlu köz patlıcan salatası 🤲
Birsaripapatyaannesi Mercimek çorbası Tavuklu zade kebabı Tavali Pirinç pilavı Havuç tarator Büskivili pasta
uykusuzanne__ Bugün menü de Lahana sarması Patatesli hazır yufkadan tepsi böreği Salata Tatlı olarakta Muzlu kek yapıcam
Sadekahvekalpben atlasmomyyyyy Mercimek çorbası Patates çanağında beşamel soslu garnitür Makarna Salata
emine3994 Mantar sote, tavuklu pilav, cacık ve şekerpare 🤲🏼 eşime hazırladığım menü. geçen sene hamileydim bu sene de emziriyorum 🥹 Rabbim oruçlarınızı kabul etsin inşallah
hazale966 HappyKids Mısır unu çorbası Kıymalı ıspanak Tavuk pirzola Salata 🌸🙏🏼 Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin🙏🏼
nilikonunannesii Bugün fırında somon balığı yanında da domates çorbası bir de salata yaptım şuan sadece pişmesi kaldı 😊
surprizbebe nilikonunannesii senin kereviz tarifi var ya efso oldu. Oğlum ben kereviz yemem dedi başta ama sonra patates gibiymiş anne biz bunu neden yemiyorduk hiç dedi. Herkes beğendi teşekkürler 🤩