ikicocukannesi205_ Et sote yaptım çorba var yanına ne yapsam diye düşünüyorum kizlar fikir verin lütfen pilavlar dışında kaç gündür pirinç bulgur yiye yiye bı hal olduk 🙄
Rez ikicocukannesi205_ köz patlıcan varsa hazırda etin altına bi yatak yapabilirsiniz , ya da patates kızartın yanına
Rez Yoğurt çorbası Basmati pilav Milföy çanağında tavuk sote(çanaktan çok böreğe benzedi ama olsun :)))) Kırmızı pancar salatası Dünden tatlım var Herkese hayırlı ramazanlar
zilan04 Etli nohut yemeği Mantı Sarımsaklı yoğurt Kola Salata Simdiden afiyet olsun ahaha Hayırlı ramazanlar 🌹
ikibaloglanannesi Ispanak yemeği Fırında tavuk patates soslu (eşim sağolsun 2 günde bir tavuk istediği için😂) Pirinç pilavı Bol yeşillikli salata 🥗
gamzeaydnx Valla önceki günden sucuklu kurufasulye var 😀 tarhana çorbası ve pilav yaptım yanına salata bol limonlu😃 puding yaptım çayın yanına petibör lü😃😃dün davetliydim önceki gün şey yenir dolapta bişey olmaz 😃😃😃
EgeM24_ Domates çorbası , kıtır ekmek/kaşar rendesi,fırında tavuk incik, pilav,salata, ramazan şerbeti,iftariyelikler… Allah kabul etsin 😇🙏
ozlemdimetokalii Rez oruçluyken aşırı özenerek yemek yapacak halim de kalmıyor ne yalan söyliyim yemek düşkünü de değilim zaten e bide durmayan kolik bebeğim olunca öyle oluyor bu akşamda körili makarna yedik bide çorba yeter karın tokluğu değil mi doydum elhamdülillah 😂
sevgii_123 İzmir köfte Mercimek çorbası Pirinç pilavı Salata kola Yoğurt Tatlı tulumba tatlısı Şam tatlısı bide benim yaptığım gelin pastası var
Yasirefeninannesi Tarhana çorbası dünden pilav oturtma salata yoğurtlu meze kalmıştı biraz o sütlaç içecek falan
ikitosbikannesi Misafirlerim var Mercimek çorbası Güveçte beşamel soslu kaşarlı et Pilav Ali nazik Zeytinyağlı yaprak sarması El yapımı Çiğköfte Mevsim Salata Trileçe İçecek