uykusuzanne__ Bugün ki menüm Ezogelin çorbası Kıymalı makarna İçli köfte Salata Tatlı olarakta dünden puding var
minnakveannesi Bugünün menüsü ; Şehriye çorbası Arap tava Pirinç pilavı Kadayıf Salata Afiyet olsun herkese hayırlı iftarlar
ikicocukannesi205_ Et sote yaptım çorba var yanına ne yapsam diye düşünüyorum kizlar fikir verin lütfen pilavlar dışında kaç gündür pirinç bulgur yiye yiye bı hal olduk 🙄
Rez ikicocukannesi205_ köz patlıcan varsa hazırda etin altına bi yatak yapabilirsiniz , ya da patates kızartın yanına
Rez Yoğurt çorbası Basmati pilav Milföy çanağında tavuk sote(çanaktan çok böreğe benzedi ama olsun :)))) Kırmızı pancar salatası Dünden tatlım var Herkese hayırlı ramazanlar
zilan04 Etli nohut yemeği Mantı Sarımsaklı yoğurt Kola Salata Simdiden afiyet olsun ahaha Hayırlı ramazanlar 🌹
ikibaloglanannesi Ispanak yemeği Fırında tavuk patates soslu (eşim sağolsun 2 günde bir tavuk istediği için😂) Pirinç pilavı Bol yeşillikli salata 🥗
gamzeaydnx Valla önceki günden sucuklu kurufasulye var 😀 tarhana çorbası ve pilav yaptım yanına salata bol limonlu😃 puding yaptım çayın yanına petibör lü😃😃dün davetliydim önceki gün şey yenir dolapta bişey olmaz 😃😃😃
EgeM24_ Domates çorbası , kıtır ekmek/kaşar rendesi,fırında tavuk incik, pilav,salata, ramazan şerbeti,iftariyelikler… Allah kabul etsin 😇🙏
ozlemdimetokalii Rez oruçluyken aşırı özenerek yemek yapacak halim de kalmıyor ne yalan söyliyim yemek düşkünü de değilim zaten e bide durmayan kolik bebeğim olunca öyle oluyor bu akşamda körili makarna yedik bide çorba yeter karın tokluğu değil mi doydum elhamdülillah 😂
sevgii_123 İzmir köfte Mercimek çorbası Pirinç pilavı Salata kola Yoğurt Tatlı tulumba tatlısı Şam tatlısı bide benim yaptığım gelin pastası var