ay_16 Salcali yogurt çorbası Izgara köfte Patates graten Portakalli pasta Bu arada patates grateni ilk defa yapiyorum guzel oluyor mu kızlar yapan yorum yazarsa sevinirim
derinmavi57 Bugün ki menüm Tarhana çorbası Etli kuru fasülye Karnıyarık Tavuklu pilav Kırmızı biber yoğurtlu Salata Kemalpaşa tatlısı
surprizbebe nilikonunannesii evet hatta oğluma aynen böyle dedim bak önyargılı olma kereviz sevmeyene bile sevdiriyorum bu tarif dedim😊 öyle de oldu
Elifsvl Domates çorbası Fırında patates püreli köfte (kiremitte) Pilav Yaprak sarması Mor lahana mezesi Çoban salata Kıbrıs tatlısı Allah sofralarımızı bereketlendirsin inşallah 🤲🏻
Sensen20 HappyKids bugün menümde yayla çorbası kapya biberli et sote tereyağli şehriyeli pilav ve salata içecek 🫶🏼
ay_16 balporsugu7224 once sehriye ile salcayi kavurup nane su ekleyip buraz pisince de yogurt az un ve yumurtayi çırpıp icine ilave ediyorum cok lezzetli bur çorbadir youtubeden bakabilirsiniz
goktekizuhre1 Bugün davetim vardı. Davet vereceklere fikir olur belki; Karnıyarık Pirinç Pilavı Mercimek çorbası Kuru dolma Su böreği Kuru cacık Köz biber mezesi Tatlı olarak da tavuk göğsü ve balparmak tatlısı ❤️
herseySeninleguzel11 Kızlar misafirlerim gelecek de çorba olarak mercimek yapmak istemiyorum geçen sene de mercimek yaptım onlara ana yemek kırmızı etli bir yemek olacak ,çorba tavuk suyu yapsam kırmızı etle çok mu uyumsuz olur yayla da yaptım yayla da yapmak istemiyorum 😃
goktekizuhre1 herseySeninleguzel11 domates çorbası da güzel oluyor. Üzerine de kaşar rendeleyip servis edebilirsiniz :)