3cocukluananingunlugu HappyKids bu akşam tarhana çorbası Zeytinyağlı barbunya Pilav Yoğurt Vardı ama eşim beğenmedi barbunya neden yaptın diye.. 3çocukla iftar hazırladığıma şükretsin
Yasirefeninannesi Misafir menüsü Cennet çorbası Pirinç pilavı Tas kebabı Salata Kereviz salatası Sarma Börek Mozaik pasta Komşuda patates salatası getirdi İçeçek
Birsaripapatyaannesi coldplayy Normalde bu kadar çeşitli yapmam ama misafir olunca yapıyorum çeşit olsun diye 🤷♀️ (kayınvalidem geldi ) 😁
Rabia_38_01 HappyKids dünki menüm kurufasülye pırasa bulgur pilavı soğan salata bugünki tavuk ten ders patates kızartması soğan halka marulla fln hamburger ettik Yarın, kuru dolma tarhana çorbası havuç tarator Diğer gün de buzlukta balık vardı çupra onu fırınlayacam karnıbahar kızartması ve salata hafta sonu da allah kerim 😁 Elhamdülillah🙏 nimetlerimize şükürler olsun 🙏
balporsugu7224 Gün menüm 💞 Lahana sarması 🥬 Tavuk sote🍗🍅🌶️ Cacık🥒 Geçen sene ne mezeler yapardım hamileyken bu sene bebekliyim diye mezeye hak getirene🤣
Tugceninincisi yeşil mercimekli erişte çorbası yanına kızartma yapayım diyorum ama başka ne eklenebilir kızartma harici kızlar
yazan kuzeyusuf senle aynı durumdayım. Maks yarım saat uyuyor gündüzleri. Bir de şu gaz yapıyo şuna alerjisi var diye diye yediklerim de çok kısıtlı
kuzeyusuf yazan O yarım saatte ev mi toplasam yemek mi yapsam bende mi uyusam yoksa bı duş alıp kendime mi baksam diye düşünürken ağlama sesi geliyor 🤦