senvarsan Merhabalar bende de iftar menüsü Soğan kebabı Patlıcan kebabı Pirinç pilavı Yoğurtlu patates Tatlı olarak Şam tatlısı benden bu kadar bugünlük Allah kabul etsin 🤲😍misafirlerim var
ikitosbikannesi Balkizlarim denedim çok lezzetli oldu. Ben bunu kıymayla doldurup kaşar döküyordum. Bu şekilde daha çok beğendim . Çok teşekkür ederim. ❤
aleyna_aydnoglu25 Meyhane pilavı Ayran aşı çorbası Tavuk sote El açması su böreği Salata İçecek Tatlı olarak sütlaç yaptım 🫶
Birsaripapatyaannesi HappyKids Gün menüsü 🥰 Domates çorbası Şehzade kebabı Dünden kalan tavuklu patates yemeği Pirinç pilavı Havuç tarator Tatlı Pudingli şerbetli kurabiye
coldplayy Birsaripapatyaannesi bunların hepsini yiyebiliyor musunuz cidden? Hiç bu kadar çeşiti bir arada göremedi bizim sofra🙈
Birsaripapatyaannesi coldplayy Normalde bu kadar çeşitli yapmam ama misafir olunca yapıyorum çeşit olsun diye 🤷♀️ (kayınvalidem geldi ) 😁
3cocukluananingunlugu HappyKids bu akşam tarhana çorbası Zeytinyağlı barbunya Pilav Yoğurt Vardı ama eşim beğenmedi barbunya neden yaptın diye.. 3çocukla iftar hazırladığıma şükretsin
Yasirefeninannesi Misafir menüsü Cennet çorbası Pirinç pilavı Tas kebabı Salata Kereviz salatası Sarma Börek Mozaik pasta Komşuda patates salatası getirdi İçeçek