hera96 prensprenses2 hastane randevusu aldım saat 3 için , yargılayın efendim siz de yargılayın bilip bilmeden
hera96 zeynepkanat bu gün zeynep kamile gidicem orda yapmazlarsa başka hastaneye gidicem çok sağ olun
ceren_1116 hera96 bende haziranda ayında bir gebelik sonlandırdım oğlum 23 aylıktı ve hiç hazır değildim özel bir kadın Doğum kliniğine gittim.4+3 ken öğrenmiştim betadan dr usg den görmeyene kadar yapamam demişti 1 hafta donra usg den belli oldu daha kalbi bile atmıyordu.Ama hiç istemedim daha öncesibde korunma iğnesi vurmuştum ama hormonlarım alt üst olmuştum kendimce ihtimal vermedim nedense spiralden de korkuyordum.Her neyse işlem gerçekleşti şu an hiç pişman değilim benim günahım benim bedelim.Çok fazla duygusal yaklaşırsanız çok acı çekersiniz.Kimseyede kulak asmayın.Onlarda yanlış yapıcağınızı düşündüğü için böyle söylüyorlar.İçinizden geldiği gibi hareket edin.Benim gibi hemen gidip spiral takın🫠
ceren_1116 ceren_1116 bu arada biz sürekli kondom kullanıyorduk sadece 1 kere falan kullanmadık oda adetime denk geliyo diye salmıştık .Bunu da neden korunmadınız diyen olursa diye not olarak ekleyeyim dedim
tubatgn ecrinbebe Devlet yapıyor. Evli ise eş imzası değil ise aile imzası. Fotolar gibi meslekte yalan sanırım.
hera96 ZeydsMom evet evet benim , boşanma olayı kaldırıldı . Tövbe etdi artık oynamıyor çok şükr tedaviye de başladık . İşte o dönem oldu ne olduysa barıştıkdan sonra 🥲.
hera96 Civcivim12 🤦♀️öğrendik onu hanım efendi . Etrafımdakiler öyle korununca ben de korunurum dedi
hera96 beyazzkuguu her kesin günahı kendine , kimi futbol takımı kurar kimi değil . Cevap veren verir vermeyen geçer
hera96 muge_anlii gelin vurun bakalım , o zorluğu ben yaşiycam siz değil . Boşboş laf atmak kolay tabi , size ne kime ne? Sizlerin lafın yemeyim diye yıpranıcam mı xorlanıcam mı , sana mı yazılıcak günahı boş yapma şimdi uza
-Cedric- muge_anlii siz kimsiniz ki gebeliğe hazır olmayan bir “kadına” ağzına kürekle vurasım geliyor diyip ahkam kesebiliyorsunuz? Kadın eşiyle sorun yaşayınca da gelip sen manyak mısın böyle adama niye ikinci çocuğu yaptın öyleyse diyip hesap sorabiliyorsunuz ama ne hikmetse!? Belki kadın eşine ikinci çocuk yapmak istemiyor . Size ne! Kime ne ! Posta verecek cevabınız yoksa burda insanların hayatını eleştirmeyin . Gidin önce kendi kapınızın önünü süpürün! Klavyeden delikanlı gibi(!) “ağzına vurasım geliyor” dediğin kadın karşında olsa da böyle delikanlı konuşabilecek misin acaba !
hera96 ecrinbebe kürekle vurucakmış , yüz yüze gelsek el uzatamaz bile bana hadsiz klavye aslanı 🤦♀️