Anneler , kadınlar. Bu süreçte ben 2 ci çoçuğu doğuramam , korun diyenler , eşim izin vermedi ispirala ilaca , ertesi günü hapın bile zorla aldırdım (geç içtim) . Doğur diyenler , kiminekolay gelir kimine zor , bana zor mesela . Napim millet ay bana laf dedi diğe doğurup zorlanıp yıpranim mi . Yazmak laf atmak yargılamak kolay tabi ki . Bir ara eşimin kumar olayını yazmıştşm size boşanma durumuna kadar gidiyoruz diye , eşim tövbe etdi bıraktı oynamıyor, uzun zamandı ayrı yatıyorduko süreçte , barışıncada normal olarak beraberlik olunur, geri çekilme ile korunanlar vardı etrafımda , eşim ispiral aizin vermiyor ne yapayım derken biz öyle korunuyoruz sen de koruna bilirsin dediler , ben de o hamile kalmazsa bende kalmam her halde düşündüm . Burda kendimi ay ben masumum ay acıtasyon yaparım yok, benimde hatam var mı var, ama gelipde size soru sorduğumda cahil, vicdansız diğe laflar atmanız hoş değil lütfen kendinize saklayın bunu . Hazır değilim istemiyorum benim günahım size yazılmıyor . Sanki bir tek benim böyle . Psikolojik olarak istemeyen kadın niye baskı altında yıpranmalı ki? Her kes kendi işine baksın . Cevaplayanlar sağ olsun . Cevaplamayıb akıl yürütenler çok bilmişlik bir şey değil . Eyvallah iyi günler , sağlıcakla kalın.