NaimeYilmaz hera96 İşte bizim istemediğimiz şey de bu. Soru sormaya çekinilmesine sebebiyet veriyor bu davranışlar. Tabii ki soracaksınız ve biz görevliler de sizlerin hakkını koruyacağız.
coldplayy NaimeYilmaz postun sahibi hanımefendinin cümlesi; ‘’tamam bacım sen 11 tane doğur takım kurarsın’’ bu söylem sonucu hanımefendi neden askıya alınmadı peki? Bu duruma neye göre karar veriyorsunuz, anlayamadım, açıklayabilir misiniz?
hera96 morkelebekk54 3 -4 haftalık küçüktür diye kendimi kandırıyorum şu an , ama istenmeyen hamilelik sürdürmek daha kötü
kbrkn hera96 böyle düşünceye sahip birisinin çocuğu olmasın ya. Yazık o bebeklere o canlara. Karnındakinin bile isteye kalbini sökeceksin ya, var olan doğmuş olan bebeğin ne imtihanlardan geçecek haberin yok. Lütfen BİLİNÇLİ İNSANLAR olun lütfen! Sadece annelik konusu değil, HER ŞEY!
ZeydsMom NaimeYilmaz Naime hanim bugun cok asabi. Ninem forumda olsa kesin sol ayagiyla kalkti derdi 😅🙈
betul01 betulonur kahveni yapar ikisini izlersin Allah bağışlasın Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına canım
hera96 @“Dilaradeniz”#p34832991 çok çok teşekkür ederim , Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size , eşimin desteyi inanın olsa tamam derim , ama zorlanıyorum . Dersimi aldım mı aldım valla . Kocam dediğim şahısta sustu , korunurum diyen koca .
aylaa26 ecrinbebe devlet yapıyor bu arada 10 haftaya kadar sağlıklı yada sağlıksız olsun istenmeyen gebeliği sonlandırıyolar evliyse eş imzası istiyor bekarsa kendi imzası yeterli
bendenbirtanedahayok hera96 herkesin kararı kendine kimse sizi yargılayamaz. Doğurup mutsuz bir anne olarak bebeği ne kadar sağlıklı ve mutlu yetiştirebilirsiniz ki. Günah ise bu kadın ile Allah arasında kullar olarak işe karışmaya çalışan ne kadar çok anne var. Siz kendi bildiğinizi yapın lütfen. Herkesin inancı değerleri kendine. Gün sonunda doğurup bakıcak olan yine sizsiniz ve bu karar size ait.
tubatgn Bugün herkes askı almak için yemin etmiş. O kadar uyarıya rağmen bile bile mermiye kafa atıyorlar 🥲🥲
ZeydsMom hera96 sen azerbaycanliydin dimi canim? Bizim ulkede de yassk mesela saglikli gebelikse turkiyede de boyle galiba. Ama yasal degil deseler de devlet hastaneleri burda yapiyor. Sen bide bosanmak istiyordun galiba 😕 orda bi kadin dogum doktorun falan tanidigin varsa oyle onunla konus kendi basina hicbisey yapma hap falan. Ben hamile oldugumu bilmeden adet icin neler icmistim haplar falan kurler caylar mesela hicbisey olmamisti cok sukur orasi ayri. Yani kotu sonuclar da verebilirdi.
hera96 ZeydsMom evet evet benim , boşanma olayı kaldırıldı . Tövbe etdi artık oynamıyor çok şükr tedaviye de başladık . İşte o dönem oldu ne olduysa barıştıkdan sonra 🥲.
Korungebekalma ZeydsMom Sizin ülke de nasıl yasak. Eşim Azerbaycanli benim. Kayinvalidemlerin komşusunun kızı 5 aylık hamileydi. İlaçla karnındaki bebegi oldurup normal dogumla aldırdı bebeğini ve bunu hastane yaptı.