Emine_Duru ZamaneAnnesii Cuma günü 17.57 di bugun kan verdim 50.040 olmuş canım büyük ihtimalle geç döllenme bir hamilelik
ZamaneAnnesii Emine_Duru ayyy olsun da geç döllenmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adına cokkk sevindim darısı başıma 🥰🤲🏻
Emine_Duru ZamaneAnnesii Hahah saolasın canım amin inşallah bizde uzun zamandır istiyoduk korunmuyoduk ama gecen ay doktor klomen yazdı ilk kutusunda hamile kaldım ya tabi Rabbimin ilahi takdiri çok şükür
Omtal--momm1 Benim adetim geçen hafta pazar günü bitti ama bugün pembe leke gördüm adet kanına yakındı, yerleşme kanaması olabilir mi hamile olabilir miyim acaba
Emine_Duru Omtal--momm1 bilmiyorum ki benim öyle oldugunda adet oluyordum hep test yapıp bakabilirsin
Omtal--momm1 ZamaneAnnesii yok bugün yapmayı düşünüyorum, oğlum 18 aylık daha bı korkuyorum da bı istiyorum da kafam karıştı
Emine_Duru Omtal--momm1 bence gayet ideal ben 6 7 ay oldu isteyip uğraşalı bu ay tuttu inşallah daha cok yeni biraz daha bekleyip kadın doğuma gideceğim sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun