Emine_Duru Evhamana amin inşallah teşekkür ederim pazar günü tekrardan gidip kan vereceğim doğru söylüyorsun her bebek farklı umarım kızıma bir kardeş olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin
ZamaneAnnesii 4.haftalikta genelde değer 10 ise sizin 17 hamilelik var bnce insallah bi dahaki kan vermede iyice yükselmiştir 🥰
kirazz55 Emine_Duru Bende ilk gebeligimi 18 değer ile öğrendim 15 gün gecikmisti adetim geç döllenme olabilir 2 günde bir kan verdim daha sonradan yükseldi hep
Emine_Duru kirazz55 benimde adetim 6 gün gecıkdı kan verdim 17.57 çıkdı suan gidip kan versemmi bilmiyorum sabahmı versem
Emine_Duru ZamaneAnnesii Cuma günü 17.57 di bugun kan verdim 50.040 olmuş canım büyük ihtimalle geç döllenme bir hamilelik
ZamaneAnnesii Emine_Duru ayyy olsun da geç döllenmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adına cokkk sevindim darısı başıma 🥰🤲🏻
Emine_Duru ZamaneAnnesii Hahah saolasın canım amin inşallah bizde uzun zamandır istiyoduk korunmuyoduk ama gecen ay doktor klomen yazdı ilk kutusunda hamile kaldım ya tabi Rabbimin ilahi takdiri çok şükür
Omtal--momm1 Benim adetim geçen hafta pazar günü bitti ama bugün pembe leke gördüm adet kanına yakındı, yerleşme kanaması olabilir mi hamile olabilir miyim acaba
Emine_Duru Omtal--momm1 bilmiyorum ki benim öyle oldugunda adet oluyordum hep test yapıp bakabilirsin