ZamaneAnnesii 4.haftalikta genelde değer 10 ise sizin 17 hamilelik var bnce insallah bi dahaki kan vermede iyice yükselmiştir 🥰
kirazz55 Emine_Duru Bende ilk gebeligimi 18 değer ile öğrendim 15 gün gecikmisti adetim geç döllenme olabilir 2 günde bir kan verdim daha sonradan yükseldi hep
Emine_Duru kirazz55 benimde adetim 6 gün gecıkdı kan verdim 17.57 çıkdı suan gidip kan versemmi bilmiyorum sabahmı versem
Emine_Duru ZamaneAnnesii Cuma günü 17.57 di bugun kan verdim 50.040 olmuş canım büyük ihtimalle geç döllenme bir hamilelik
ZamaneAnnesii Emine_Duru ayyy olsun da geç döllenmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adına cokkk sevindim darısı başıma 🥰🤲🏻
Emine_Duru ZamaneAnnesii Hahah saolasın canım amin inşallah bizde uzun zamandır istiyoduk korunmuyoduk ama gecen ay doktor klomen yazdı ilk kutusunda hamile kaldım ya tabi Rabbimin ilahi takdiri çok şükür
Omtal--momm1 Benim adetim geçen hafta pazar günü bitti ama bugün pembe leke gördüm adet kanına yakındı, yerleşme kanaması olabilir mi hamile olabilir miyim acaba
Emine_Duru Omtal--momm1 bilmiyorum ki benim öyle oldugunda adet oluyordum hep test yapıp bakabilirsin