Dolores AngrBoda_ en az memur maaşını öğretmenlere veren devlet bu postları görünce utanır mı, sanmam 😀
AngrBoda_ Dolores Bende hiç sanmıyorum, paralar daha mühim yerlere gidiyor artık sen ne anlarsan canım 🤷🏻♀️ama eminim birçok öğretmen de sevinmemiştir açıldığına 😄 Çokça sabır çokça kolaylıklar diliyorum değerli öğretmenlerimize🙏🏻🌸
temizlikperisi AngrBoda_ vala bende ikinci döneme yazdırdım anasınıfa dedesiyle gitcek bende mutluyum 😂😂
dogammerve AngrBoda_ yalnız olsam keşke 10 aylık bir bebitom var yoksa bende mutlu olurdum çocuğa baktırıp işlerimi hallediyordum 🤣🤣
snyck AngrBoda_ ben öğretmen anneyim kızım 4 aylıkken başladım çalışmaya pandemi falan beraber çokça vakit geçirdik ama yinede dün akşamdan ağlamaları başladı okula gitme çalışma özlüyorum diye 🥲 o yüzden beraber geçirilen zamanlar bir nimet oluyor evden çıkınca da okulda bizi bekleyen onlarca çocuk bize kaçış yok görev kutsaldır
AngrBoda_ snyck Ah kuzum benim 😍 hem öğretmenlik hem annelik eminim çok zor, emeğinize sağlık sizlere minnettarız 🌸💐
AngrBoda_ dogammerve Kız bende yalnız değilim bakma çocukları gönderdiğime 😁🤭kaynana,kaynata, yaşlı ninemiz var, artı 28 aylık bebişim var 🥲 Orası öyle tabi rahat oluyorsun bebeği oyalayan olunca
berna52 AngrBoda_ aslında çokta küçük sayılmaz 7 aylık ama 🫠 arada yapıyor böyle şeyler 😂 ahh bir sürü iş beni bekliyor. Umarım uyuyabilirim 🙂↔️
AngrBoda_ berna52 Önce güzelce uyumaya çalış dinlen öyle hallet canım ben dün mutfağımı banyomu temizlemiştim bugün de diğer işlerimi hallettim rahatım şükür 💕
Oblomov_ AngrBoda_ ögretmenlerın bes ay tatıl yaptıgını soyleyıp hafta sonlarını da hesaplayan bırı vardı bunu postı okumustur umarım 😊😊
LadyGaddar AngrBoda_ 🥲🥲🥲 sabahın köründe uyanıp kahvaltı hazırlayıp en büyük yardımcısını okula gönderen ben pek memnun değil 🥲🥲 haftasonuna da çok var offff😄😄
AngrBoda_ LadyGaddar 😄😄😂Bizim evde ben pek devredemiyorum çocuğu oyalama işini biri diyo banane kendi oynasın biri diyor oynamayı bilmiyor 😁😁
Motherqueen_ AngrBoda_ oglani yolladim okula icim buruk evde olusuna alismisim kac gundur.hep dizimin dibinde kalsa keske🥲
AngrBoda_ mondecaidensecmeler Bu yıl 9+6 ve 3 yaşında olacaklar (bir kaç ay kaldı bu yeni yaşlarına girmeye🥲😍)