AngrBoda_ berna52 Önce güzelce uyumaya çalış dinlen öyle hallet canım ben dün mutfağımı banyomu temizlemiştim bugün de diğer işlerimi hallettim rahatım şükür 💕
AngrBoda_ mondecaidensecmeler Bu yıl 9+6 ve 3 yaşında olacaklar (bir kaç ay kaldı bu yeni yaşlarına girmeye🥲😍)
Motherqueen_ AngrBoda_ tek degilim kızım var 21aylik esimde homeoffice calisiyo oda evde keske oglumda hep evde kalsa sgshsh🤣
AngrBoda_ LadyGaddar 😄😄😂Bizim evde ben pek devredemiyorum çocuğu oyalama işini biri diyo banane kendi oynasın biri diyor oynamayı bilmiyor 😁😁
LadyGaddar AngrBoda_ Aslında aralarında çok yaş farkı var ama yinede ilgileniyor oyaliyordu çamaşır falan asiyordum baya kolaylık oluyordu birde büyüdü arkadaş gibi sohbet ediyoruz sabah baya duygulandım özledim oğluşumu🥲🥲
AngrBoda_ LadyGaddar Ya kıyamam yerim senii.Allahım bizden ayırmasın evlatlarımızı 🤲🏻💚hastandığımda bana destek oldu oğluşum ateşime baktı ilaçlarımı verdi.Ay benide duygulandırdın kız oğlum bir de çok duygusaldır hemen bi koruma iç güdüsüne giriyor 🥲