AngrBoda_ Günaydııınnn,ay bugün çok mutluyum okullar açıldı, çocukları okula gönderdim evde bir sessizlik ohh nasıl özlemişim kızlaaarr iki haftadır beynim yanmıştı 😁😂
AngrBoda_ yirmiikikasim23 Amiiin aşkom okul ne büyük nimet öğretmenlerimize bol sabırlar dilerim 😁Son biri kaldı o da iki sene sonra inşaallah 😂😁
berna52 AngrBoda_ o sırada küçüğüm sabaha karşı uyuyup, büyük kızımı okula göndermek için uyanan masum ben 😢😵💫 2 numaram aksi gibi gece 4 e kadar 1237272828 kere uyandı, tam daldı uyuya kalırım diye ben uyumadım. 6 da kalktım gözlerim biber gibi yanıyor 🥴
eceliko AngrBoda_ bu postu okurken okul öncesi öğretmeni olup hazırlanmak. kızımı bakıcıya bırakmak 😢
berna52 AngrBoda_ aslında çokta küçük sayılmaz 7 aylık ama 🫠 arada yapıyor böyle şeyler 😂 ahh bir sürü iş beni bekliyor. Umarım uyuyabilirim 🙂↔️
forumgurmesi O zaman buradan bir kez daha öğretmenlerimize teşekkür edelim, annelerin bile zor tahammül ettiği çocuklara yıl boyunca, üstelik 20 30 tanesine birden sabrettikleri için.🩷
AngrBoda_ forumgurmesi Ay gerçekten öyle, söylemiştim yine söylüyorum sabır versin Allah,minnettarız onlara haklarını ödeyemeyiz iyi ki varlar 🙏🏻💐
AngrBoda_ uykusuzanne__ Yapcam valla evde kv kp yaşlı ninemiz ve bir tane daha minnak bebem olsa da 😄kendimi ödüllendireceğim 🥲😂
forumgurmesi AngrBoda_ amin, Allah onlara da bol sabır versin tüm çocuklar uslu akıllı olsun. Allah çocuklarımıza da zihin açıklığı versin🌷🩷🎀