dupduruselin Merhaba benim de kızım 3 yaşında influenza pozitif bugün öğrendik çok halsiz ateşi de dirençli ,ilacı ilk bugün verdik ama tam 15 kilo kaç cc vermem gerekiyor şırıngasında iki tane 15 kilo çizgisi var
goodhem dupduruselin doktor dozunu yazmamış mı e nabızdan bakabilirsiniz.4mg civarına denk gelir herhalde sizin
Duru-MOMm- dupduruselin bu influenza testini nasıl yaptılar bizim doktor kana baktı sadece ve enfluvir ilacını yazdı
dupduruselin goodhem amin sağolun hepimizin evlatlarına şifa versin Allah, siz söyleyince baktım ama yazmamış doz
Mircet goodhem ben hastalığımın 4. Günü kullanmaya baslamistim ertesi gün hemen toparlandim.Bana etki etmişti
dupduruselin sumshnn bugünkü ilk dozdu az geldiğini düşünüyorum ben de sizin gibi yapacağım yarın teşekkürler
maysamoms33 goodhem şükür bebeğim olmadı ben oldum 10 gündür hastayım ilk 3 gün 39 40 derece ateşle öldüm dirildim resmen sonrasi öksürük nefes alamama allahim çok dikkat etmek lazım ben hala aynıyım bebekler ne yapsin çok kötü siz verin ilacını ilerlemesin inşallah hemen toparlar
goodhem maysamoms33 yaa çok geçmiş olsun bebeğinize bulaşmaması mucize.oğlumdan kardeşine ve bize de bulaştı maalesef.inşallah zararsız atlatırız
maysamoms33 goodhem kızım ilk hasta olduğumda 2 gün biraz ateslenmesi oldu ama calbol ve buhar verdim devam etmedi çok şükür
pyrzaslnnn47 Mnli merhaba benim bebeğim de dün kuru öksürük ve ateş vardı hemen hastaneye götürdüm test yaptık pozitif çıktı influ gibisinden Bir antibiyotik yazdı . Biraz tedirgin oldum antibiyotik konusunda ve beş aylık İlaç dışında başka neler yapabilirim öksürük için
Mnli pyrzaslnnn47 influenza pozitif ise ilerler bebeğiniz çok küçükmüş biz grintuss falan da kullandık ama içinde bal var size olmaz soğuk buhar makinası alıp başucunda çalıştırabilirsiniz başka da drunuzun dediklerini uygulamanız lazım biz ilaç kullandığımız halde 5 yaş çocuğumun ciğerine ve kulağına sıçramış tekrar 7 gün antibiyotik kullandık yine kontrole götürcem
Duru-MOMm- pyrzaslnnn47 influenza testi nasıl yapılıyor bizim doktor öyle bi test yapmadan kana baktı sadece direk ilacını verdi
pyrzaslnnn47 eceonon benim Bebeğim hastalığının daha ilk günüydü doktora gittim bugün öksürük ve ateş şikayetiyle Test istedi pozitif çıktı ve direk antibiyotik verdi kullanıp kullanmamak arasında gidiyorum
eceonon pyrzaslnnn47 bazı doktorlar ciğere inme ihtimaline karşı direk antibiyotiğe başlatıyor bazısı da bilmiyor mu nedir… belki muayenede göğüste belirti görmüştür enfeksiyona dair.
Aysee_38 goodhem süper etkili Bi ilaç. Öğretmenim ateşliydim okulda ayakta duracak halim yok. Rapor da vermedi acil. Bunu yazmış yolladı beni. Bi içtim hemen 2.3.gün topladım.
pyrzaslnnn47 eceonon ciğerleri temiz dedi ama öksürük için. Bir de bebeğim ikinci gün hemen toparlamıştım zaten antibiyotiğin vermesem yarıda kessem ne olur
Melek2845 goodhem şuan aynı durumdayız bizimde 4. Günümüz düne kadar ateşlendi ama şunu farkediyorum soguk algınlıgı ilacı gibi içtikten bi yarım saat sonra terletiyor. Benim ilk defa başıma geldi. Bize ekstradan cortair buharda verdi
goodhem Melek2845 faydası oldu bence ilacın geç de başlamış olsak.ama 1 hafta oluyor hala tam anlamıyla üzülmüş değiş.öksürük var ve sesi kısık gibi