Aysee_38 goodhem süper etkili Bi ilaç. Öğretmenim ateşliydim okulda ayakta duracak halim yok. Rapor da vermedi acil. Bunu yazmış yolladı beni. Bi içtim hemen 2.3.gün topladım.
eceonon pyrzaslnnn47 bazı doktorlar ciğere inme ihtimaline karşı direk antibiyotiğe başlatıyor bazısı da bilmiyor mu nedir… belki muayenede göğüste belirti görmüştür enfeksiyona dair.
pyrzaslnnn47 eceonon ciğerleri temiz dedi ama öksürük için. Bir de bebeğim ikinci gün hemen toparlamıştım zaten antibiyotiğin vermesem yarıda kessem ne olur
Melek2845 goodhem şuan aynı durumdayız bizimde 4. Günümüz düne kadar ateşlendi ama şunu farkediyorum soguk algınlıgı ilacı gibi içtikten bi yarım saat sonra terletiyor. Benim ilk defa başıma geldi. Bize ekstradan cortair buharda verdi
goodhem Melek2845 faydası oldu bence ilacın geç de başlamış olsak.ama 1 hafta oluyor hala tam anlamıyla üzülmüş değiş.öksürük var ve sesi kısık gibi
goodhem Duru-MOMm- kandan anlaşılmıyor sürüntü alıyorlar.doktorunuz muayene ile influenza olduğunu tahmin etmiş olabilir.bize de muayene de büyük ihtimalle influenza demişti sürüntüyü almadan
Duru-MOMm- pyrzaslnnn47 influenza testi nasıl yapılıyor bizim doktor öyle bi test yapmadan kana baktı sadece direk ilacını verdi
pyrzaslnnn47 Duru-MOMm- kana gerek yoktu bildiğim kadari ile , burnuna sadece bir çubuk batırıp çıkardı 1 saat sonra pozitif çıktı sonuç
Duru-MOMm- dupduruselin bu influenza testini nasıl yaptılar bizim doktor kana baktı sadece ve enfluvir ilacını yazdı
Duru-MOMm- goodhem anladım teşekkürler ilacını kullandım kaç gündür düşmeyen ateş düştü şükürler olsun 5 gün boyunca kullanıma devam ettiniz mi siz
goodhem Duru-MOMm- evet tam 5 gün kullandık sonra bıraktık öyle dedi doktorumuz .iyileşti diye bırakmayın dozu tamamlayın öyle öneriliyor bu ilaç