pyrzaslnnn47 eceonon ciğerleri temiz dedi ama öksürük için. Bir de bebeğim ikinci gün hemen toparlamıştım zaten antibiyotiğin vermesem yarıda kessem ne olur
goodhem Duru-MOMm- kandan anlaşılmıyor sürüntü alıyorlar.doktorunuz muayene ile influenza olduğunu tahmin etmiş olabilir.bize de muayene de büyük ihtimalle influenza demişti sürüntüyü almadan
Duru-MOMm- pyrzaslnnn47 influenza testi nasıl yapılıyor bizim doktor öyle bi test yapmadan kana baktı sadece direk ilacını verdi
pyrzaslnnn47 Duru-MOMm- kana gerek yoktu bildiğim kadari ile , burnuna sadece bir çubuk batırıp çıkardı 1 saat sonra pozitif çıktı sonuç
Duru-MOMm- dupduruselin bu influenza testini nasıl yaptılar bizim doktor kana baktı sadece ve enfluvir ilacını yazdı
Duru-MOMm- goodhem anladım teşekkürler ilacını kullandım kaç gündür düşmeyen ateş düştü şükürler olsun 5 gün boyunca kullanıma devam ettiniz mi siz
goodhem Duru-MOMm- evet tam 5 gün kullandık sonra bıraktık öyle dedi doktorumuz .iyileşti diye bırakmayın dozu tamamlayın öyle öneriliyor bu ilaç