Mervemurat94 Evet kullandık hatta başında hava ve antıbıyotık kullandık ona rağmen böyle oldu ocağın 4 dünden berı hastayız valla çok üzülüyorum böyle olunca ınsaşşah atlatırız pazartesi tekrar kontrol var
Mervemurat94 İlk başta hava kullanmasak büyük ıhtımal zatureye cevırırdı Allah korusun basta hırıltısı vardı hava kullandık duzelmıstı sonra Bı anda yıne kötü olmaya öksürmeye başladı
Mnli goodhem geçen sene de verdik ama geç başladık geçen sene influenza bilmiyordum 4-5 gün sonra öğrendik bu sene 2. Gün gittik kızımın da 1. Günüydü ateşin ama oğlumun kullanmamıza rağmen kulağa ve ciğere sıçramış antibiyotik de başladık
goodhem Mnli yaa çok geçmiş olsun.benim de hiç başıma gelmemişti influenza.bilseydim ateş başlar başlamaz götürürdüm.çok üzüldüm şu an
Mnli goodhem 1 hafta sonra gelin dedi bize gittik hatta tekrar gelin dedi ama biz şehir dışına çıktık sömestır için burda götürcem kontrole
aysegulcetin goodhem biz 3. Aylık kızıma hastalığın 4. günü enflvir kullanmaya başladık. 5 gün kullandık ve çok iyi geldi şükür
goodhem aysegulcetin inşallah bize de çok iyi gelir bir an önce toparlar.karamsarlığa kapıldım yazılanlardan sonra
bhrsy goodhem geçmiş olsun bizimde 4. Gün 3. Günde doktorumuz verdi ilk 72. Saat önemli dedi ancak içirmede çok zorlandım tadı çok kötü geldi ateşi de düşünce doktorumuz kullanmayabilirsiniz dedi öksürük için hava alıyoruz sadece
eceonon goodhem ilacı kullanır kullanmaz ertesi gününe etki etti bizde. Kullanmayan diğer herkes hala dökülüyor, kullanın bence ilk 48 saat olayı sadece etkisinin daha fazla olması ile ilgili.
goodhem eceonon başladım kullanmaya verdim bu akşam şifa olur inşallah.siz 48 içinde mi başlamıştınız
eceonon goodhem bu arada influenzaya antibiyotik etki etmez. Eğer antibiyotik kullanırsanız, hastalık daha apır ilerliyor çünkü vücuttaki yararlı florayı durup dururken öldürüyorsunuz. Bir sonraki hastalığı da daha ağır geçer. Ancak ciğere indiyse mecbur antibiyotik.
goodhem eceonon antibiyotik vermedi .bu ilacı ve ateş düşürücü verdi.Ateş düşürücüdür dünden beri kullanmıyorum gündüz düşüyor akşam üzeri tekrar yükseliyor 39 u gördü
pyrzaslnnn47 eceonon benim Bebeğim hastalığının daha ilk günüydü doktora gittim bugün öksürük ve ateş şikayetiyle Test istedi pozitif çıktı ve direk antibiyotik verdi kullanıp kullanmamak arasında gidiyorum
bhrsy goodhem 14 aylık pazartesi gece başladı ateşi çarşamba çarşamba gece verdim en son calpol bir daha çıkmadı ancak 5 yaş oğlum var onun 5 gün sürdü ateşi biraz ciğerlere inmiş antibiyotik ve hava başlandı
goodhem bhrsy oğlumda 3,5 yaşında.ciğere indiğini nasıl anladınız.oğlumda alerjik astım var 2 kez hastanede yattı o yüzden ciğere inmesinden çok korkuyorum
eceonon goodhem bir hafta oldu ateş yeni düşüyor bizde, inatçı ateş yapıyormul bu hastalık ama 39 değil tabi ki. Soyunuk tutuyosunuzdur zaten, doktor spyun calpol verin böyle böyle geçcek çok yükselirse getirin demişti bize
bhrsy goodhem kontrolde doktor dinledi o şekilde anladık kuru öksürük gibi değil de daha doku dolu öksürüyordu götürelim dedik