eceonon goodhem ilacı kullanır kullanmaz ertesi gününe etki etti bizde. Kullanmayan diğer herkes hala dökülüyor, kullanın bence ilk 48 saat olayı sadece etkisinin daha fazla olması ile ilgili.
goodhem eceonon başladım kullanmaya verdim bu akşam şifa olur inşallah.siz 48 içinde mi başlamıştınız
eceonon goodhem bu arada influenzaya antibiyotik etki etmez. Eğer antibiyotik kullanırsanız, hastalık daha apır ilerliyor çünkü vücuttaki yararlı florayı durup dururken öldürüyorsunuz. Bir sonraki hastalığı da daha ağır geçer. Ancak ciğere indiyse mecbur antibiyotik.
goodhem eceonon antibiyotik vermedi .bu ilacı ve ateş düşürücü verdi.Ateş düşürücüdür dünden beri kullanmıyorum gündüz düşüyor akşam üzeri tekrar yükseliyor 39 u gördü
pyrzaslnnn47 eceonon benim Bebeğim hastalığının daha ilk günüydü doktora gittim bugün öksürük ve ateş şikayetiyle Test istedi pozitif çıktı ve direk antibiyotik verdi kullanıp kullanmamak arasında gidiyorum
bhrsy goodhem 14 aylık pazartesi gece başladı ateşi çarşamba çarşamba gece verdim en son calpol bir daha çıkmadı ancak 5 yaş oğlum var onun 5 gün sürdü ateşi biraz ciğerlere inmiş antibiyotik ve hava başlandı
goodhem bhrsy oğlumda 3,5 yaşında.ciğere indiğini nasıl anladınız.oğlumda alerjik astım var 2 kez hastanede yattı o yüzden ciğere inmesinden çok korkuyorum
eceonon goodhem bir hafta oldu ateş yeni düşüyor bizde, inatçı ateş yapıyormul bu hastalık ama 39 değil tabi ki. Soyunuk tutuyosunuzdur zaten, doktor spyun calpol verin böyle böyle geçcek çok yükselirse getirin demişti bize
bhrsy goodhem kontrolde doktor dinledi o şekilde anladık kuru öksürük gibi değil de daha doku dolu öksürüyordu götürelim dedik
eceonon goodhem vücut savaşıyor, iyi aslında çok yükselmedikçe. Ben ateşe izin veriyorum çok artmazsa, vücut daha hızlı yeniyor. En kısa sürede atlatır umarım🙏🏻
dupduruselin Merhaba benim de kızım 3 yaşında influenza pozitif bugün öğrendik çok halsiz ateşi de dirençli ,ilacı ilk bugün verdik ama tam 15 kilo kaç cc vermem gerekiyor şırıngasında iki tane 15 kilo çizgisi var
goodhem dupduruselin doktor dozunu yazmamış mı e nabızdan bakabilirsiniz.4mg civarına denk gelir herhalde sizin
Duru-MOMm- dupduruselin bu influenza testini nasıl yaptılar bizim doktor kana baktı sadece ve enfluvir ilacını yazdı
dupduruselin goodhem amin sağolun hepimizin evlatlarına şifa versin Allah, siz söyleyince baktım ama yazmamış doz
Mircet goodhem ben hastalığımın 4. Günü kullanmaya baslamistim ertesi gün hemen toparlandim.Bana etki etmişti
dupduruselin sumshnn bugünkü ilk dozdu az geldiğini düşünüyorum ben de sizin gibi yapacağım yarın teşekkürler