amazontuba Aatamom ya bunu kendim yazdım gibi oldum☺ çocuk büyüsün öyle kilo vercem dedim 17 kilo mu ne aldım. Su gibi gitti hepsi 😕
Aatamom amazontuba gereğinden fazla kendini paralayan metabolizmamızın bi tarafları sağolsun ne diyim artık 💆🏼♀️🤣🤣🤣
NariNariKiminYari hellokitty_ ben hep 36 bedenim hiç değişmiyor bedenim hamileyken de 36 giyiyordum 🫠
Esen3536 hellokitty_ 34 -36 olan ben 48le hamile kalmistim 60la dogum yaptim suan 3.5 yasinda kizim bn 45 kiloyum 😀😀
Hasekihurremsultan1 Esen3536 kız bende aynı 48 le hamile kaldım 60 la doğum yaptım şuan yine 48 im inşallah daha fazla kilo vermem 😂
tugbaakin Normalde 32 bedendim 48 kiloydum boyum 1.63 ve doğum yaptım 3 ay 25 günlük prensesim şuan 34 bedenim normal doğum yaptım bir süre korse kullandım şuan kullanmıyorum ama göbeğim bar haşa benimde gözüme aşırı geliyor 😏
AnnaGloria Bekarken 36 ydım çocuktan sonra 42 den 38 düştüm inşallah 36 da görürüz göbek gitse göreceğiz aslında o da kolay kolay gitmeyecek gibi
feyzas hellokitty_ 34-36 arasıyım kilom 52 hamilelikten önce 48di şu an kilomdan memnunum sadece göbeğim var biraz
Hasekihurremsultan1 hellokitty_ 34 bedenim ama o göbek varya o göbek Allah onu bildiği gibi yapsın gitmiyor 😂😂
melileydi 54ile hamile kaldım 66 kılo ile doğum yaptımm şuan 49 kıloyummm .eskı kıyafetlerim olmuyor 😔
3kedili2bebekli hellokitty_ ben ben 😂 ikiz hamilelikte 38 i bile görmedim hamile kıyafetleriyle ve S beden croplarla göbeğimi açıkta bırakarak çözdüm konuyu 😂
mihra69 hellokitty_ bu kadar değil ama bende bi 40 beden olmak isterdim. İştahım çok açık. Özellikle geceleri. Yemek için doğmuşum sanki. Nasıl zatıflıycam bilmiyorum. Kendimi aşırı çirkin hissediyorum böyle olunca da 🥲
aresnako hellokitty_ varrr bennn. Hamile kalmadan önce 38 giyiyordum daha çok ama doğumdan sonra çok kilo verdim hamile kaldığım kilodan 5 6 kilo daha zayıfım şuan ve 36 giyiyorum