Meri-Mel hellokitty_ Bir çok anne formda ama ben değilim 🥴isterim ozeniyorum ama hiç o bedende olmadım doğumla alakası yok 🤣😅🙈
Aatamom hellokitty_ dünyaları yiyorum inanın hamileyken 21 kilo aldım vermicem dedim emzirdigim için ekstra normalden de fazla yememe rağmen daha 40 ım çıkmadan hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm birşey yediğim de çok kısa sürede tuvalete cikiyorum malesef gelen gidiyo 💆🏼♀️💆🏼♀️
Dondurmalikahve hellokitty_ 50 51 kg arası giyiyorum bedende s-m giyerim s de olur ama tesettürlü olduğum için biraz bol tercih ediyorum
amazontuba Aatamom ya bunu kendim yazdım gibi oldum☺ çocuk büyüsün öyle kilo vercem dedim 17 kilo mu ne aldım. Su gibi gitti hepsi 😕
Busraata33 hellokitty_ Evet ben hatta bazen 34 🙂Kalıba bağlı bir durum bu kilom hep sabitti eskiden de 2çocuktan sonrada
hepoyleolurzaten___ xs olan ben hatta 0 beden olan ben ve hatta çocuk reyonundan giyinen ben bunu beğensem mi beğenmesem mi bilemedim boyda olunca kuru tahta gibi duruyor insanda fazla zayıflık 🤣
UrbanMom hellokitty_ en son lisede evet 😂 oğlumun peşinde boyle koşturmaya devam edersem eminim 36da olurum
Aselinannesi0655 hellokitty_ Ben varım canım 34 bile giyiyorum bazen ama genelde 36. Ve hiç mutku degilim çıkabşldigim max kilo 58 di onla da dogurdu. İki tane kızım var . Şuan 50 kiloyum