BenMathilda hellokitty_ kendimi bildim bileli 36yım üç çocuk annesiyim ve bunun genetik faktörlerle ilgili olduğunu düşünüyorum Herkes kadar yiyorum ama bence vücudum yağ tutmuyor bunu da ayarlayan şey dnamıza işlenmiş kodlar olabilir başka açıklama bulamıyorum ✨
Kuzeymiram hellokitty_ kazakta 36 , pantolonda 40 tım ama 38 e düştüm oda göbek yüzünden halen yüksek bedeni , eritinde oda düşecek inşallah 🏋️
YorgunEbeviyen hellokitty_ hhahah 36 baden bir montum vardı ben yurt dışına geldim getirmedim annem de geçin bişeyler gönderdi onuda koymuş birak elimi geçirmeyi elim girmiyor 😂😂😂ah gençlik işte 2 senede dana Olduk
amazontuba Aatamom ya bunu kendim yazdım gibi oldum☺ çocuk büyüsün öyle kilo vercem dedim 17 kilo mu ne aldım. Su gibi gitti hepsi 😕
Aatamom amazontuba gereğinden fazla kendini paralayan metabolizmamızın bi tarafları sağolsun ne diyim artık 💆🏼♀️🤣🤣🤣
NariNariKiminYari hellokitty_ ben hep 36 bedenim hiç değişmiyor bedenim hamileyken de 36 giyiyordum 🫠
Esen3536 hellokitty_ 34 -36 olan ben 48le hamile kalmistim 60la dogum yaptim suan 3.5 yasinda kizim bn 45 kiloyum 😀😀
Hasekihurremsultan1 Esen3536 kız bende aynı 48 le hamile kaldım 60 la doğum yaptım şuan yine 48 im inşallah daha fazla kilo vermem 😂
tugbaakin Normalde 32 bedendim 48 kiloydum boyum 1.63 ve doğum yaptım 3 ay 25 günlük prensesim şuan 34 bedenim normal doğum yaptım bir süre korse kullandım şuan kullanmıyorum ama göbeğim bar haşa benimde gözüme aşırı geliyor 😏
AnnaGloria Bekarken 36 ydım çocuktan sonra 42 den 38 düştüm inşallah 36 da görürüz göbek gitse göreceğiz aslında o da kolay kolay gitmeyecek gibi
feyzas hellokitty_ 34-36 arasıyım kilom 52 hamilelikten önce 48di şu an kilomdan memnunum sadece göbeğim var biraz
Hasekihurremsultan1 hellokitty_ 34 bedenim ama o göbek varya o göbek Allah onu bildiği gibi yapsın gitmiyor 😂😂
melileydi 54ile hamile kaldım 66 kılo ile doğum yaptımm şuan 49 kıloyummm .eskı kıyafetlerim olmuyor 😔