eminemine00 gkcegmz olmadı öyle yapın. Başka bi doktorda görsün. Biz iki doktora götürdük. İlki çok iyi bakmamıştı.
seymademirel @"Seren_beril Seren_beril evet 3.kontrolümüz olacak perşembe ve tam 9 hafta olacak kullanmaya başlayalı
Seren_beril seymademirel Kaç dereceydi? Ve en son derece kaç oldu? Birde kontrole gittikten sonra haber verirseniz sevinirim ☺️
seymademirel eminemine00 sağ alfa açısı 47 dereceydi , 3 hafta kullandıktan sonra biraz ilerleme vardı 3 hafta sonra kontrol dedi. Tekrar gittik yine ilerleme olmuştu ama azdı tekrar 3 hafta dedi perşembe yine gideceğiz bakalım ne olacak
eminemine00 seymademirel Bizim de sağ çıkık maalesef. Ölçüsünü söylemedi o an aklıma da gelmedi sormak. Bizde gideceğiz bakalım kontrole perşembe günü. Umarım bizim de ilerleme olmuştur. Sizede tubingen takıldı o zaman ? Pavlik önermiyorum demişti. Bu doktora daha önce çevrenizde giden oldu mu ?
eminemine00 seymademirel banyo izni verdi mi ? İkinci kontrolden sonra. İnşallah güzel sonuç alırsınız ☺️ bakalım bize ne diyecek.
eminemine00 seymademirel umarım bizde de gelişme vardırda izin verir. 1 ay oldu. Saçlarını yıkıyorum, vucudunu siliyorum ama bi banyo gibi olmuyor tabi. 🥴
Seren_beril seymademirel Biz bebeği böyle olan arakafaşlatla grup kuralım sohbet ederiz bu süreçte diye düşündük katılmak ister misiniz eminemine00 gkcegmz