Seren_beril eminemine00 Bizim ameliyata gerek kalmadı çok şükür biraz düzelme vardı şimdi tekrar kontrol olacak bakalım bu kez kaç olmuş
gkcegmz eminemine00 sağ taraf tam iyileşmediği için onun değerine söyledi, ama geçen gittiğimizdede aynısını söylemişti. Birde çok fazla açıklama yapmıyorlarki devlette yoğunluktan özele götürmeyi düşünüyorum bir dahaki muayenesi için
eminemine00 gkcegmz olmadı öyle yapın. Başka bi doktorda görsün. Biz iki doktora götürdük. İlki çok iyi bakmamıştı.
seymademirel @"Seren_beril Seren_beril evet 3.kontrolümüz olacak perşembe ve tam 9 hafta olacak kullanmaya başlayalı
Seren_beril seymademirel Kaç dereceydi? Ve en son derece kaç oldu? Birde kontrole gittikten sonra haber verirseniz sevinirim ☺️
seymademirel eminemine00 sağ alfa açısı 47 dereceydi , 3 hafta kullandıktan sonra biraz ilerleme vardı 3 hafta sonra kontrol dedi. Tekrar gittik yine ilerleme olmuştu ama azdı tekrar 3 hafta dedi perşembe yine gideceğiz bakalım ne olacak
eminemine00 seymademirel Bizim de sağ çıkık maalesef. Ölçüsünü söylemedi o an aklıma da gelmedi sormak. Bizde gideceğiz bakalım kontrole perşembe günü. Umarım bizim de ilerleme olmuştur. Sizede tubingen takıldı o zaman ? Pavlik önermiyorum demişti. Bu doktora daha önce çevrenizde giden oldu mu ?
eminemine00 seymademirel banyo izni verdi mi ? İkinci kontrolden sonra. İnşallah güzel sonuç alırsınız ☺️ bakalım bize ne diyecek.
eminemine00 seymademirel umarım bizde de gelişme vardırda izin verir. 1 ay oldu. Saçlarını yıkıyorum, vucudunu siliyorum ama bi banyo gibi olmuyor tabi. 🥴
Seren_beril seymademirel Biz bebeği böyle olan arakafaşlatla grup kuralım sohbet ederiz bu süreçte diye düşündük katılmak ister misiniz eminemine00 gkcegmz