Seren_beril eminemine00 Evet benimde solda var çıkık diğer ayağını gayet iyi hareket ettirebiliyorken solu hiç oynatmıyordu şimdi bir haftadır baya solu oynatıyor havaya kaldırıyor kendine doğru çekiyor falan bende merak ettim acaba düzeldi mi diye siz kontrole gidince bize de haber verin 🥲
eminemine00 Seren_beril İnşallah olmuştur ya. Ben baya umutlanıyorum 🥴 yoksa alçı yada ameliyat gerekiyormuş. Bakalım haber veririm inşallah.
seymademirel @"Seren_beril Seren_beril evet 3.kontrolümüz olacak perşembe ve tam 9 hafta olacak kullanmaya başlayalı
eminemine00 seymademirel sizede mi aynı dedi ? Bize ilk taktığın da ki 1 ay oldu gelişme olmazsa alçı yada ameliyat dedi. Bizde gideceğiz perşembe.
seymademirel eminemine00 sağ alfa açısı 47 dereceydi , 3 hafta kullandıktan sonra biraz ilerleme vardı 3 hafta sonra kontrol dedi. Tekrar gittik yine ilerleme olmuştu ama azdı tekrar 3 hafta dedi perşembe yine gideceğiz bakalım ne olacak
Seren_beril eminemine00 Bizim ameliyata gerek kalmadı çok şükür biraz düzelme vardı şimdi tekrar kontrol olacak bakalım bu kez kaç olmuş
eminemine00 Bebisannesi yattığı zaman dizini karnına doğru çekiyor mu ? Demek istediğim o. Tabi onlar tam bizim gibi karnına doğru temas ettiremiyorum ama çeke biliyorlar. Bizim sağ bacak çıkık mesala dizini karnına çekemiyordu. 1 haftadır biraz kaldırıp hafiften çekmeye başladı.
gkcegmz eminemine00 sağ taraf tam iyileşmediği için onun değerine söyledi, ama geçen gittiğimizdede aynısını söylemişti. Birde çok fazla açıklama yapmıyorlarki devlette yoğunluktan özele götürmeyi düşünüyorum bir dahaki muayenesi için
eminemine00 gkcegmz olmadı öyle yapın. Başka bi doktorda görsün. Biz iki doktora götürdük. İlki çok iyi bakmamıştı.
Seren_beril seymademirel Kaç dereceydi? Ve en son derece kaç oldu? Birde kontrole gittikten sonra haber verirseniz sevinirim ☺️
eminemine00 seymademirel Bizim de sağ çıkık maalesef. Ölçüsünü söylemedi o an aklıma da gelmedi sormak. Bizde gideceğiz bakalım kontrole perşembe günü. Umarım bizim de ilerleme olmuştur. Sizede tubingen takıldı o zaman ? Pavlik önermiyorum demişti. Bu doktora daha önce çevrenizde giden oldu mu ?
eminemine00 seymademirel banyo izni verdi mi ? İkinci kontrolden sonra. İnşallah güzel sonuç alırsınız ☺️ bakalım bize ne diyecek.