mematiii femay ya yardıma gelen polis vardı ya onla baştaki siyah maskeli adam kardeş.İlk bölümde abi diyordu ya ondan dolayı herhalde.
femay mematiii evet onlar kardeş. Yoksa omzundan vurmazdı direkt öldürürdü. Hatta bulması içi. Denizciyi bile ayarlamış
dogan3504 Poly-ana bende ilk başta omu degilmi diye ayırt etmeye çalıştım malum birbirlerine çok benziyorlar hshshshs ama yanilmadim o çıktı
dogan3504 femay the 8 showu izledinmi oda biraz buna benziyor oyun yok ama güzeldi beğendim izlemediysen tavsiye ederim
Coynes Squit game çok seviyorum bu sezonu ciktigi an bitirdim 😂😂 Kurtarici ekibin sahnesi cok azdi beklerken kriz gecirdim Lostu izliyorum beynim cok fena yandi
femay Coynes lost başlarda aşırı sıktı beni 😅 sırf başladığım şeyi bitirme alışkanlığımdan dolayı devam ettim. Sonrası güzel sarıyo
morkelebekk54 femay o iki salak gicik etti beni hel kendine ya. Sezonun ilk iki bolumu oek sarmadi beni ama sonraki bolumler iyiydi
femay morkelebekk54 evet biraz durağan ilerledi sanki kadroyu bilerek salaklardan oluştırmuşlar gibi 😁
morkelebekk54 femay sokaktan gecenleri gel lan sen buraya diyio arabaya atmislarda oraya koymuslar gibiydi 😂 gecen seson daha heycanliydi ya bu sezon sadece sonu merak uyandirdi bende o kadar