Zumra_Fatma femay yarim kaldi icimize oturdu keske 3.sezonuyla izleseydim diyorum 001e bn bile guvenmistim gaa
femay mematiii o zamana kadar neden beklediler dimi yani neyi ispat ettiler oraya tek başlarına gidemeyeceklerini az çok tahmin etmiştik 🤷🏻♀️ ki herkesin de her şeyiden haberi vardı zaten 001 de dinleme cihazı vardır illa
mematiii femay illahaki bi ajan oluyor aralarında veya adamın güvendiği birinde birşey çıkıyor.Belliydi bi numarada birşey olduğu ama diğer oyuncular neoldu.Onı geçtim adamın her arkadaşı ölüyorda neden onu öldürmüyorlar.
mematiii femay ya yardıma gelen polis vardı ya onla baştaki siyah maskeli adam kardeş.İlk bölümde abi diyordu ya ondan dolayı herhalde.
dogan3504 femay the 8 showu izledinmi oda biraz buna benziyor oyun yok ama güzeldi beğendim izlemediysen tavsiye ederim
peri001 femay Yani finalin arasının bu kadar uzun olması çok saçma insan izlediğini unutuyor ama tabi genel olarak 1.sezon çok daha başarılı
femay mematiii evet onlar kardeş. Yoksa omzundan vurmazdı direkt öldürürdü. Hatta bulması içi. Denizciyi bile ayarlamış
dogan3504 Poly-ana bende ilk başta omu degilmi diye ayırt etmeye çalıştım malum birbirlerine çok benziyorlar hshshshs ama yanilmadim o çıktı