femay 🧨🧨Spoiler🧨🧨 Kızlar son sezonu nasıl buldunuz bu sezon daha eğlenceli geldi bana. Mor saçlı çocuğun yanındaki yalakası sinir krizi geçirtti gıcıklığıyla.
Tubatgn femay Zort denen yerde bitti. Çok gıcık oldum. Bir an önce final sezonu gelmeli. Ayrıca o kaptanı hiç bir zaman gözüm tutmadı. Birşeyler var diyordum. O da folloş çıktı 😀
Asyaveannesi04 femay Bugün izledik eşimle sonu pek fenaydı inşallah arayı çok açmadan verirler yeni sezonu
femay Bomgomyaprensivahsikelebek onu bende sevdim garip bir şekilde ama o yalakası ellerimle boğmak istedim ya 😁
femay Tubatgn vallahi bende. Bi boklar çevirdiği apaçık belliydi 6.hislerimiz kuvvetli demek ki 😁 salak görünen sinsilerden
babysuzkesen femay bana göre 2. sezonu boşuna beklememişim anlamsız yerde bitti ve hiçbir şey anlamadım. İlk sezonu mumla aradım.
femay babysuzkesen ben bölümlerin biraz daha uzun olmasını isterdim. 3 sene beklettiler 7 bölüm yayınlandı. Ya da arka arkaya vermeleri gerekirdi sezonları
Poly-ana Biroglanannesiiii 001 i sonradan kıyamayıp onları sevip oyunu bitirecek heralde diyordum sonunda götlüğünü yaptı yine dkdjdjd
MerveH_ femay çok kısa geldi ve tat alamadım tam anlamıyla ya tamam heyecan verici falandı ama ilk sezonda daha çok oyun vardı binde şu ajan gibi olan sızan adam kimdi tam anlayamadim
femay MerveH_ yönetici kızz. Nasıl da güven verdi ama. Diğer sezonda da 001 olan yaşlı adamdı onunda bu oyunlarla ilgisi vardı
Poly-ana femay Ben içerik olarak birinci sezondan daha çok beğendim ama dublajı bok gibi yapmışlar özellikle o gıcık yalakanın seslendirmesini 😂
femay Poly-ana sinir krizleri geçirtti bana hal ve hareketleri 😁😁 herkes mor saçlıya sallıyo ben buna kuruldum
dogan3504 Poly-ana bende ilk başta omu degilmi diye ayırt etmeye çalıştım malum birbirlerine çok benziyorlar hshshshs ama yanilmadim o çıktı
femay Mirabia ilk sezon biraz daha eğlenceli ama bu sezon maymun gözünü açtı tadında vermişler. En azından çabaları hoşuma gitti benim
Birdunyabircennetannesi femay Mor saçlı çocuğa gıcık oldum ama çok kötü öldü o anda midem bulandı Ölsün bu dedim ama böyle ölmesini istemezdim🤷😅 Ve çok saçma geldi Dişindeki şeyi buldular adamın Ama bu mor saçlı uyuşturucu sokuyor görmüyorlar 🤷
femay Birdunyabircennetannesi ama dişindeki bi takip cihazıydı ona izin vermezlerdi zaten. Uyuşturucu da önemli değil baksana yaşlı kadının saçındaki silah gibi olan tokayı da farketmişlerdir ama birbirlerini öldürsünler diye dokunmamışlar