Adaalinamm acimavi exxen aldığıma pişman oldum ben nedense hiç bişey yok programlar komedi belgeseller var film yok hiç bişey bulamadım. Az önce eşim aradı o da gassala denk gelmiş öve öve bitiremedi bizde sanırım bugün tabi alıcaz exxenden daha iyi olduğunu düşünüyorum
acimavi Adaalinamm çok açık bir yorum oldu benim için, netleşmeme çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim🙏🏻😍
momysdefne acimavi konuda alakasız eşim bir uygulama kullanıyor üyeliksiz herşeyi açıp izliyor ama telefonu android bana yüklenmiyo mesela ios benim kdkdkdk direk öğrenip size yazayım
acimavi ezgiii12490 yarın akşam bakalım ona, dizinin iyi olup olmadığını bilmeden izlemek istemiyor pek insan, çok teşekkür ederim😇
Dmt-01 acimavi ücretli olmuş demekki artık çünkü gassal ı açıp oynat dedim paket yükselt diyo.Ben tabii de ki büütn dizileri izlemiştim ilk çıktığı zaman ücretli değildi ozaman
acimavi beyzzsenturkk_ bu da çok mantıklıymış, çünkü her platformda her dizi güzel olmuyor. Peki iptal edince tekrar üyelik alırken vs bir sorun olmuyor mu?
beyzzsenturkk_ acimavi olmuyor giriş yapmaya çalıştığınızda tekrar oturum aktif hale getiriliyor kart bilgileri güncelleniyor kullanıyorsunuz yine bugun iptal ettim mesela bu sekilde gösterdi
acimavi ayazoglan bir annemizde uygulaması varmış, ücretsiz diye hatırlıyor. Ücretinin sabit kalacağını pek sanmıyorum açıkçası, birkaç ayda bir 10-20 tl eklerler. Yerli platform bir de, severler ufak ufak zam yapmayı
acimavi Cennetmahallesipembe ben kendim baktım😁 tabii nin sitesine girdim ana sayfada çıkan yapımları kaydırdıkça ya Osmanlı ya dini diziler gördüm😁 bütün içerikler bunlarla sınırlı olmayabilir biraz önyargılı yaklaştım sanırım
Cennetmahallesipembe acimavi büyük ihtimalle 😁😁 acimavi ayyy yüreğimi bir heyecan kapladı😁😁😁aklımı deliricem sanırım
Adaalinamm acimavi rica ederim canım benim dizi film ağırlıklı birşey istiyorsan tabi alabilrsin exxen alırsan pişman olursun çünkü orda hiç film yok dizi yok 💕
gg3848 acimavi ay karşılaşmaların hepsini ben internetten korsandan izledim🙈 internete yazın çıkıyor bizim sadece netflix üyeliğimiz var ben prensi de korsandan izlemiştim😂
acimavi gg3848 😂😂 görüntü kalitesi vs kötü olur diye üyelik olsun dedim ama korsanı da araştırırım😁 teşekkür ederim
acimavi Dmt-01 ben de şimdi indirdim içeriklere bakayım diye, dediğiniz gibi oynat deyince paket yükselt diyor
Birerkekannesi_ acimavi ayrı ayrı platformlardan almak yerine iptv satın alıp hepsini izleyebilirsiniz. Bütün içerikler tv/exxen/tabii/blutv vb. var.
acimavi Birerkekannesi_ o da ücretli mi peki, yani tek bir uygulamaya ücret ödeyip hepsine ulaşabiliyor muyum