yigitinaannesii Her ayrı platformda çok güzel içerikler var. Nasıl bi türkün aklına gelmedi tüm platformları içeren bir uygulama yapmak😄 Diğer türlü cidden maliyetli🙈
keremsmom78 yigitinaannesii nasıl gelmemiş iptv var kaçak izliyorsunuz ama izliyorsunuz yani. Tüm netflix dizileri filmleri yok ama çoğu var zamanla yenileri de düşüyor hem de çok uygun 😂😂 blu Amazon prime exxen tabii netflix beinconnect sayamadığım hepsi garip tv alımca tivimate alıyorsunuz oradan izliyoruz normal ulusal kanallar falan da var filmler eski diziler ne ararsanız
acimavi yigitinaannesii aslında bildiğim kadarıyla öyle uygulamalar var ama korsan😁 eşim birkaç sene önce indirmişti tabi görüntü kalitesi kötü oluyor, en az birkaç hafta geriden geliyor içerikler. İnsan bir tane olsun tam olsun istiyor bir yerden sonra😂
yigitinaannesii keremsmom78 Evet var ama kaçak. Bu devlet kredi kartından bile vergi alıyor yarın öbür gün bu kaçak yayınlara illa bi cezai yaptırım kullananlara gelir diye düşünüyorum.😃
Dmt-01 acimavi tabii ücretli mi ki?Ben biara ordan dizi izliyordum ama ücretli değildi ozaman.Ay bizde her halt var ya ama sorsan netfllixten başkasına bakmıyoruz
keremsmom78 yigitinaannesii ülkenin yarısından fazlası oradan maç izliyor tüm ülkeye ceza keseceklerini sanmıyorum 😂
acimavi ezgiii12490 yarın akşam bakalım ona, dizinin iyi olup olmadığını bilmeden izlemek istemiyor pek insan, çok teşekkür ederim😇
beyzzsenturkk_ acimavi blue tv aldım ilk ve son icin simdi onu izledim bitti iptal edicem gidip tabii alıcam onu da gassal izlemek icin alıcam cunku o kadar çok gördüm ki her yerde artık izlemek zorunda gibi hissediyorum cok merak ettim😂 netflix de var ama ben arada böyle diziler icin alıp alıp iptal ediyorum
acimavi beyzzsenturkk_ bu da çok mantıklıymış, çünkü her platformda her dizi güzel olmuyor. Peki iptal edince tekrar üyelik alırken vs bir sorun olmuyor mu?
ayazoglan Bende tabii indirdim ucretliymis eğer ücret sabitse üye olmayı düşünüyorum izleyecek güzel şeyler var gibi bakalım varmı üyelik alan ücret sabit mi kaliyo
acimavi ayazoglan bir annemizde uygulaması varmış, ücretsiz diye hatırlıyor. Ücretinin sabit kalacağını pek sanmıyorum açıkçası, birkaç ayda bir 10-20 tl eklerler. Yerli platform bir de, severler ufak ufak zam yapmayı
salakmisincemilee acimavi biz tv ye CloudStream diye bi uygulama kurduk bütün dijital platformlardaki içerikler var hemen hemen konuşanlar vs aynı gün oraya da düşüyor
Cennetmahallesipembe acimavi ben de gassalı izledim çok güzel size kim tarih Osmanlı dizisi var dedi bilmiyorum ama tabii de daha çok içerik var hem de farklı farklı önden indirip üyelik almadan içerisinde gezinebiliyorsunuz tabiinin. exxen de hiç bişey yok bu saydıklarınızın dışında bi gibi var bide fenomen programları falan var
acimavi Cennetmahallesipembe ben kendim baktım😁 tabii nin sitesine girdim ana sayfada çıkan yapımları kaydırdıkça ya Osmanlı ya dini diziler gördüm😁 bütün içerikler bunlarla sınırlı olmayabilir biraz önyargılı yaklaştım sanırım
Adaalinamm acimavi exxen aldığıma pişman oldum ben nedense hiç bişey yok programlar komedi belgeseller var film yok hiç bişey bulamadım. Az önce eşim aradı o da gassala denk gelmiş öve öve bitiremedi bizde sanırım bugün tabi alıcaz exxenden daha iyi olduğunu düşünüyorum
acimavi Adaalinamm çok açık bir yorum oldu benim için, netleşmeme çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim🙏🏻😍
momysdefne acimavi konuda alakasız eşim bir uygulama kullanıyor üyeliksiz herşeyi açıp izliyor ama telefonu android bana yüklenmiyo mesela ios benim kdkdkdk direk öğrenip size yazayım